Šmaikštus „Rūsyje“ nusifilmavusios Jurgos Šeduikytės viliotinis (video)

Laikas.lt

Vasara – pats darbymetis šį rudenį kino teatrus pasieksiančios pirmosios lietuviškos psichologinės siaubo dramos „Rūsys“ kūrėjų komandai. Šiuo metu aktyviai vyksta filmo montavimo darbai, tarpinės peržiūros, kuriama muzika ir garso efektai. Tačiau kad ir kaip rimtai dirba siaubo filmų kūrėjai, jie tikrai moka ir pajuokauti. Su premjeros laukiančiais kino žiūrovais „Rūsio“ kūrėjų komanda dalijasi šmaikščiu vaizdo įrašu iš filmavimo aikštelės.

„Šį labai trumpą, tačiau labai linksmą epizodą užfiksavome tuomet, kai vyko tiesioginė transliacija iš „Rūsio“ filmavimo aikštelės ir visi norintys galėjo stebėti, kaip kuriama pirmoji lietuviška psichologinė siaubo drama. Vaizdo įrašas padarytas apie 4 valandą ryto, kai visa komanda jau buvo gerokai pavargusi, tačiau puikios nuotaikos. Juk siaubo filmų kūrėjai irgi šypsosi“, – sako vienas iš „Rūsio“ scenarijaus autorių, filmo prodiuseris Almantas Dulkys.

Šmaikštų „Rūsyje“ nusifilmavusios Jurgos Šeduikytės viliotinį žiūrėkite čia: 

Primename, kad rudenį kino teatrus pasieksiantis „Rūsys“ pasakoja garsios tapytojos Ievos (vaidina Jurga Šeduikytė) ir finansininko Tomo (Marius Jampolskis) šeimos istoriją. Kai sutuoktinių namo rūsyje paslaptingai dingsta nekviestas svečias, o ant rūsio laiptų Tomas randa C formos vinį, pradeda dėtis protu nesuvokiami dalykai. Tai bus įtempta, iki paskutinės akimirkos intrigą išlaikanti istorija, nagrinėjanti amžinas vertybes – meilę, Dievo egzistenciją, šeimos santykių trapumą ir svarbiausia – nuodėmės kainą. Filmas kuriamas remiantis tikru, Lietuvoje įvykusiu nutikimu.

jurga seduikyte, lietuviški filmai, ričardas matačius, rūsys, siaubo filmai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai