Muzikiniuose pusryčiuose – Vaidas Baumila ir jo nauja daina mylimai merginai

Videopaslaugos.lt nuotr.

Praėjusią savaitę atlikėjas Vaidas Baumila savo ištikimiausiems gerbėjams surengė gyvo garso koncertą, kurio pažiba tapo nauja daina „Free Love“ ir ją pristatantis vaizdo klipas.

„Jaučiuosi žengęs dar vieną laiptelį savo muzikinėje karjeroje, kadangi padedamas draugų ketinu nuo rudens pradėti gyvo garso koncertų turą po Lietuvą. Per devynerius metus scenoje tai bus pirmasis mano turas su grupe atliekant savo muzika”, - prieš koncertą sakė Vaidas.

Pritariant keturių muzikantų grupei, jis atliko žymiausius ir klausytojų jau pamėgtus savo kūrinius, tačiau merginų širdis ištirpdė koncerto pabaigoje atlikta dar negirdėta daina „Free Love“ ir jai Nidoje režisierės Alginos Navickaitės kurtas vaizdo klipas.

Anot Vaido, daina parašyta konkrečiai merginai, tačiau jis nėra linkęs atskleisti, kas ji. „Šiuo metu esu tokioje būsenoje, kai atrodo, kad meilė yra kažkur netoliese, bet niekaip nepavyksta jos pagriebti. Apie tai ir naujoji daina „Free love“. Apie meilės ieškojimą, pojūtį, kad ji sklando aplink ir jos laukimą. Netoliese esančios meilės jausmas kankina jau kurį laiką, taigi esu pasiruošęs. Kai ją pagausiu, tikrai nepaleisiu“, – sako dainininkas. 

free love, lietuviska muzika, vaidas baumila

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai