Kaip būti žaviai ir madingai paplūdimyje? 2014-ųjų maudymosi kostiumėlių tendencijos (foto)

Laikas.lt

Mes, kaip ir jūs, tikimės, kad pagaliau ateis ne tik kalendorinė vasara ir skaisčiai šviečiančiai saulei galėsime pademonstruoti savo naująjį maudymosi kostiumelį. Na, o jei kol kas jo dar nespėjote įsigyti, paruošėme jums nedidelį gidą po šiųmetinės paplūdimio mados tendencijas – kad čia atrodytumėte pačios žaviausios bei madingiausios.

Aukštas liemuo. Paaukštinto liemens džinsai, sijonai, šortai jau spėjo tapti „mainstream'u“ stileivų spintose. Taigi, nenuostabu, jog ši mada persikelia ir į paplūdimį. Smagiausia, jog toks apatinės dalies kostiumėlio sprendimas tinka įvairaus sudėjimo moterims: tiek labai lieknoms, tiek toms, kurių pilvukas toli gražu nėra plokščias – tuomet tiesiog reikėtų rinktis tamsesnes spalvas.

Iškirpimai. Idėja paprasta – tiesiog subtiliai parodoma šiek tiek daugiau nuogo kūno. Tokie maudymosi kostiumėliai visuomet žavi originalumu, o paplūdimio madą kilsteli ant aukštosios mados podiumo. Renkantis šį variantą svarbu įsitikinti, jog papildomi iškirpimai apnuogins tikrai tas kūno vietas, kuriomis didžiuojatės, o ne tai, ką vertėtų slėpti.

Prailginta liemenėlė. Tokį kirpimą greičiausiai jau matėtė apatinių drabužių skyriuje – dabar jis užkariauja ir paplūdimį. Renkantis tokį maudymosi kostiumėlį, svarbiausia išvengti ypatingo jo panašumo į apatinį trikotažą, tad verčiau rinkitės ryškesnes spalvas. Merginos mažesne krūtine raginamos rinktis raštuotą liemenėlę, tuo tarpu didesniųjų savininkės turėtų rinktis vienspalves.

Nesutapimas. Tai turbūt puikiausias būdas atsinaujinti, išleidžiant mažiausiai pinigų. Galite tiesiog suderinti jau turimų skirtingų maudymosi kostiumėlių viršutinę ir aptinę dalis arba įsigyti naują tik vieną iš jų. Spalvų, raštų maišymas suteikia žaismingumo, tad tikrai neliksite nepastebėta.

Vintažiniai vientisi. Turbūt labiausiai prie jų išpopuliarėjimo prisidėjo paauglių numylėtinė Miley Cyrus, pasirodžiusi su vienu iš jų. Nors vientisi, jie atrodo ir seksualiai, ir madingai, ir atidengia pakankamai nuogo kūno. Kiek hipsteriška, bet kodėl ne?

 

2014, bikini, mada, maudymosi kostiumėlis, paplūdimys

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai