Now Reading
Paauglės mama, kuria verta didžiuotis. O gal atvirkščiai? (foto)

Paauglės mama, kuria verta didžiuotis. O gal atvirkščiai? (foto)

Paauglės mama

Laikas.lt
Parengta pgl. Buzzfeed.com

Vienoje Šiaurės Karolinos mokyklų taisyklės itin griežtos. Tačiau ne visi tėvai su jomis taikstosi. Taip, nesuklydome parašydami „tėvai“.

Kuomet Violeta Burkhart buvo parsiųsta namo dėl per trumpos suknelės, jos mama nusprendė šiek tiek papokštauti su konservatyvia mokyklos vadovybe. Mergina tą pačią suknelę vilkėjo pamokų metu ne kartą, tačiau lemtingąjį kartą buvo jos paskutinė mokslų diena. Kai Violeta apsiverkusi grįžo iš tik prasidėjusios šventės, mama nušluostė jai ašaras merkdama akį.

„Jei ta suknelė iš tikro būtų buvusi per trumpa, aš nebūčiau leidusi dukrai su ja eiti iš namų“, – vietiniam laikraščiui kalbėjo kovinga moteris. Tai ką gi ji padarė? Būdama panašaus sudėjimo, kaip ir jos vaikas, moteris tiesiog pasipuošė ta pačia suknele per Violetos diplomų teikimo ceremoniją.

Amy, toks moters vardas, tą dieną pasirodė iškelta galva ir puikios nuotaikos drauge su mantiją vilkinčia dukra už parankės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Moteris tuo nesididžiuoja, nes jos suknelė ne visai atitiko šventišką arangos kodą, tačiau tai buvo jos protestas prieš senamadiškas ir, jos žodžiais tariant, absurdiškas taisykles.

Pritariate tokiam auklėjimo medotui? O gal paaugliams toks tėvų maištas tik pakiša koją?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top