Now Reading
Kino pusryčiuose – Jameso Bondo ir Jesse’o Pinkmano savižudžių klubas

Kino pusryčiuose – Jameso Bondo ir Jesse’o Pinkmano savižudžių klubas

Kino pusryčiuose – Jameso Bondo ir Jesse'o Pinkmano savižudžių klubas

Laikas.lt

Jamesas Bondas stovi ant dangoraižio krašto ir rūko cigarą. Tai jo paskutiniai gardūs dingusios šlovės ir turtų dūmai. Šįvakar, gruodžio 31-ąją, jis nusprendė nusižudyti. Tačiau, pasirodo, tai nėra taip paprasta. Nors ir apsisprendi 100 procentu…

Tai viena pirmųjų šiemet pasirodžiusio filmo „Ilgas kelias žemyn“ (angl. A Long Way Down) scenų. Ir Pierce’as Brosnanas visai čia ne agentas, o už seksą su nepilnamete kalėjime sėdėjęs žymus vienos TV laidos vedėjas Martinas Sharpas.

Taigi kai, rodosi, kelio atgal nėra, žemyn – taip pat atsiranda kliūčių. Ant to pačio dangoraižio stogo Naujųjų metų išvakarėse susitinka keturi žmonės, kurie tyčiodamiesi iš savęs tampa neišskiriamais draugais, o gal ir dar daugiau. 

Režisierius Pascalis Chaumeilis savo filmą priskyrė juodosios komedijos žanrui, o pagrindiniams vaidmenims pasirinko minėtą P. Brosnaną, daugybę apdovanojimų, tarp jų ir Auksinį gaublį, pelniusią Toni Collette, jauną ir perspektyvią gražuolę Imogeną Poots bei Jesse’į Pinkmaną, prieš „Bręstantį blogį“ (angl. Breaking Bad) pažinotą kaip Aaroną Paulą.

Kas galėjo pagalvoti, kad nusmuktkelnis narkomanas, pono White’o padėjėjas taps štai tokiu patraukliu vyru, dėl žiūrovių drąsiai galinčiu konkuruoti su pačiu Ryanu Goslingu. Beje, ar žinojote, kad A. Paulas vaidino ir tokiuose serialuose, kaip „Beverly Hills 90210“, „Melrouzas“, „Trečias luitas už saulės“, netgi „X-File’uose“?

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Surinkęs tokį ketvertuką, „Ilgas kelias žemyn“ režisierius, prodiuseriai, platintojai, buvo įsitikinę surinksią ir, jei ne pilnas, tai bent puspilnes sales žmonių. Ar verta eiti į šitą filmą? Tai lengva komedija, kurioje vaidina gražūs jauni, ir jau nebe tokie gražūs, bet žinomi aktoriai. Filme yra juokingų vietų, tačiau ar tai juoda komedija? Na, nebent dėl to, kad apie mirtį ir savižudybę kalbama kaip apie šaldytuve laukiančią ledų porciją.

Asmeniškai laiką praleidau gerai. Laiminga pabaiga padėjo puikų drėgno savaitgalio tašką. Nusipirkite spragėsių ir kolos, kad pojūčių būtų daugiau.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top