Vyrų neištikimybė pagal Zodiako ženklą

Vyrai kur kas dažniau nei moterys pažeidžia ištikimybės priesaikas. Jų elgseną galima būtų nuspėti iš anksto, jei žinosite, kokią įtaką jų prieraišumui daro Zodiako ženklas.

AVINAS

Jeigu šio ženklo vyras įsimyli, tai atsiduoda savo jausmams visiškai, net neprisileisdamas minties apie neištikimybę. Jis skiria labai daug dėmesio savo išrinktajai, rūpinasi ja, dovanoja dovanas.

Jeigu jis ima kreipti dėmesį į kitas moteriškos lyties atstoves, tai yra rimtas signalas, kad jo santykiams su mylimąja gresia krizė ir kad kažkas jų bendravime yra negerai.

Avinas nemėgsta apsimetinėjimo. Iš prigimties jis nėra linkęs apgaudinėti. Jei paklausite jo tiesiai, jis gali atvirai papasakoti apie savo meilės nuotykį iš šalies. Šio ženklo atstovai nemėgsta būti kontroliuojami. Be to, Avinas yra labai pavydus ir gali sulaužyti ištikimybę iš keršto troškimo arba norėdamas sustiprinti pasitikėjimą savimi.

JAUTIS

Šis Zodiako ženklas nelinkęs į išdavystę. Idealiu atveju jam reikalinga vienintelė moteris visam gyvenimui. Todėl jam tenka labai atsakingai rinktis gyvenimo draugę. Jeigu Jautis ryšis neištikimybei, tai padarys tik todėl, kad ne viskas jo šeimoje klostosi gerai.

Nerimą keliantis signalas gali būti pasikeitęs Jaučio elgesys. Jis nustoja domėtis ateities planais, patarinėti bet kokiais klausimais.

Jautis niekada nesididžiuos savo meilės nuotykiais. Priešingai: dėl to jį apims depresija ir kankins kaltės jausmas.

DVYNIAI

Iki 30 metų Dvyniai yra „perėjūnai“. Jie visaip stengsis padidinti savo seksualinių pergalių skaičių. Jie mėgsta meilės santykių preliudiją, flirtas jiems būna labai patrauklus dalykas. Beje, jie nelaiko vienkartinio sekso neištikimybe.

Į neištikimybę Dvynius stumia monotonija ir nuobodulys šeimoje. Dvyniai – labai gyvas, judrus ženklas. Jeigu jie ima elgtis ramiai, tai didelė tikimybė, kad už to slypi neištikimybė.

VĖŽYS

Vėžys nuoširdžiai trokšta būti patikimu šeimos žmogumi. Jis yra skyrybų priešininkas, nes labai atkakliai saugo savo vidinę ramybę ir skausmingai reaguoja, kai kas nors ją sutrikdo.
Savo neištikimybės priežasties šio Zodiako ženklo atstovas kartais net pats sau negali paaiškinti. Jį trauka dviejų tipų partnerės: ryžtingos, atkakliai siekiančios tikslo, stipraus charakterio arba sugebančios sukurti jaukumą namuose.

LIŪTAS

Liūtas – labiausiai linkęs į neištikimybę Zodiako ženklas. Jis dievina gražias moteris, mėgsta joms pataikauti.

Jeigu savo namuose Liūtas nesulaukia pripažinimo, tai ieško kitose vietose tokių, kurios juo žavėtųsi. Kai Liūtas pradeda regzti meilės intrigas, jį sunku būna sustabdyti. Neištikimybė greitai tampa jo įpročiu.

Žmonai abejingas Liūtas stengsis nuraminti savo graužiančią dėl neištikimybės sąžinę dovanodamas jai brangias dovanas. Jis net nebandys slėpti savo laisvo elgesio. Liūtas gali pasirodyti su savo meiluže viešose vietose ir demonstruoti ją kitiems kaip trofėjų.

MERGELĖ

Mergelė – gana nuoseklus Zodiako ženklas, todėl atsitiktinai sulaužyti ištikimybės jis negali. Tam turi būti svarių priežasčių. Pirmas dalykas, kuris gali paskatinti jį meilės žygiams, tai – sekso trūkumas su nuolatine partnere.

Jei šio ženklo neištikimybė bus atskleista, jis neprašys atleidimo, nes nesijaus kaltas. Jeigu žmona ims be perstojo priekaištauti, jis pasistengs išsiskirti su ja.

SVARSTYKLĖS

Svarstyklių ženklo atstovams ne visada pavyksta kontroliuoti savo jausmus. Buities rūpesčiai jiems greitai nusibosta. Leisdamiesi į neištikimybę, jie stengiasi paversti savo gyvenimą švente.

Šio Zodiako ženklo atstovus traukia švelnios, moteriškos partnerės. Kai nuolatinė partnerė pradeda elgtis namuose grubiai ir agresyviai, ji pati pastūmėja vyrą į kitos moters glėbį.

SKORPIONAS

Skorpionas labai vertina stabilumą gyvenime, todėl jo meilės nuotykiai retai kada baigiasi skyrybomis. Jis nelaiko sekso neištikimybe, bet, jei sužinos, kad jo žmona jį išdavė, jo kerštas bus baisus.

ŠAULYS

Kol Šaulys jaučia meilę savo partnerei, tol jis jos neapgaudinės. Šis Zodiako ženklas gana pakantus savo antrosios pusės paklydimams ir būna pasirengęs pradėti viską iš naujo – nuo švaraus lapo.

OŽIARAGIS

Ožiaragis gali leistis į neištikimybę dėl savo karjeros (su aukštus postus užimančiomis moterimis). Jis nevengs pasinaudoti ir meilės vaidilučių paslaugomis.

Įkliuvęs dėl savo neištikimybės Ožiaragis bandys viską sureguliuoti taikiai, nenorės skirtis su gera šeimininke ir ištikima žmona.

VANDENIS

Vandeniai nemėgsta slaptų santykių, bet leidžiasi į juos... iš smalsumo.

Vandeniui reikia gyvenimo įvairovės, naujų įspūdžių. Jeigu jis išsiskirs su žmona dėl savo išaiškėjusios neištikimybės, ilgai nekentės, labai greitai pradės naują meilės romaną.

ŽUVYS

Šio ženklo atstovas – didis fantazuotojas, svajojantis apie idealą. Jeigu jis nesulauks namuose dvasinio palaikymo, tai ims ieškoti jo kitur.

Neištikimybė Žuvų ženklo atstovui nesuteikia nieko gero – tik kančią. Jis linkęs visada sugrįžti į savo namus, pas žmoną.




astrologija, horoskopas, neištikimybė, vyro zodiakas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai