Now Reading
Ką mėgstamas alus sako apie jus

Ką mėgstamas alus sako apie jus

Ką mėgstamas alus sako apie jus

Laikas.lt

Karšta vasaros diena, senamiestis, lauko kavinė, seniai matytas draugas anapus stalo ir šalto alaus bokalas greta – argi ne idealu? Daugelis žmonių alaus nemėgsta, tačiau kiekvienas žino jo skonį. Pamenate, kaip maži kišdavome į tėčio bokalą pirštą, o vėliau jį palaižydavome?

Maisto blogeriai pažaidė ir nustatė žmonių tipus pagal jų mėgstamą alų. Naršydami internete susumavome rezultatus. Štai kas išėjo. Atsidarykite mėgiamiausio putojančio apynių gėrimo ir pažiūrėkite, ar aprašymas atitinka jūsų personaliją. Žinoma, nepriimkite to per rimtai.

Šviesus alus – gyvenate šia diena ir vadovaujatės logika, kad geriausios dienos dar priešakyje. Tuščių bokalų ir butelių dažniausiai neskaičiuojate, o kitą dieną dažniausiai nusprendžiate daugiau niekada nebegerti. Iki vakaro… Su maistu labai panašiai, bet apvalėjantis pilvukas, sako ką kitą. Nevengiate išlenkti vieną kitą butelaitį ir vienumoje. Svarbiau, kad greta būtų bulvių traškučių ir riešutų nei gerų draugų.

Tamsus alus – jūsų gyvenime svarbią vietą užima pinigai. Pirmiausia, ką darote paėmę butelį į rankas – palyginate kainos ir stiprumo santykį. Mėgstate stiprius pojūčius – aštrų maistą, raumeningą kūną… Meilėje taip pat nesvetimi išskaičiavimai: kad ir kokios lyties partnerį pasirinksite, jums svarbiausia, kad jo atlyginimas nebūtų menkesnis už jūsų. Draugų daug neturite, tačiau porą ištikimų bičiulių, kurie su jumis išgers bokalą kitą – rasite visuomet.

Baltas alus – neįsivaizduojate savo gyvenimo be automobilio. Jūsų antra pusė ir draugai taip pat neįsivaizduoja savo gyvenimo be jūsų automobilio. Labai dažnai balto alaus bokalas tampa vakaro gėrimu: pirmu ir paskutiniu. Visus juk reikės parvežti namo. O jei jau nutinka, kad nusprendžiate naudotis savo kojomis, renkatės stipriuosius gėrimus ar kokteilius su jais. Gyvenime žinote, ko norite, ir kryptingai to siekiate.

Naminis alus – esate arba ekologijos šalininkas arba šiek tiek paburkusią nosį ir nemažą pilvuką kasdien nuo sofos kilnojantis žmogus. Gyvenime pirmenybę skiriate kokybei, o ne kiekybei. Draugus renkatės pagal jų gyvenimo būdą, tad jie dažnai, kaip ir tas būdas, keičiasi. Mėgstate gyventi pagal paties nustatytas taisykles, labai retai pasiduodate kitų žmonių įtakai.

Alaus kokteiliai – dažnai nežinote, ko norite. Dvejojate dėl visko: meilės, darbo, gėrimo bare. Nepasižymite drąsa, lyderyste. Retai atsipalaiduojate, o jei tai įvyksta, dažniausiai dėl to gailitės. Tačiau esate patikimas žmogus. Jumis labiau pasitiki kiti nei jūs pats savimi.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Užsienietiškas alus – turite labai daug draugų, bičiulių, pažįstamų, kitaip sakant, esate tas, kurį visi mėgsta. O jei nemėgsta, dažniausiai iš pavydo, kad jums visuomet sekasi. Daug keliaujate, retai būnate namie, dažniau baruose, į kuriuos einate ne tik išgerti, bet ir pabendrauti. Kartais jūs galite sulaukti aušros išgėręs vos kelis bokalus, tačiau užmezgęs krūvą pažinčių. Vienintelis minusas – gyvenime jums labai sunku pasirinkti, nes visko per daug turite.

Įspėjame, kad vartodami alkoholį, rizikuojate savo sveikata, šeimos ir visuomenės gerove.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top