Now Reading
Kuriama nuotykių komedija „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“

Kuriama nuotykių komedija „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“

Kuriama nuotykių komedija „Traukinio apiplėšimas

Laikas.lt

Lietuvoje kuriamas naujas filmas, kuriam kino salės jau rezervuotos iš anksto. Nuotykių komedijos „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ oficiali premjera paskelbta 2015 vasario 6 dieną.

„Tai nebus kriminaliniu stiliumi papasakota istorija. Mūsų tikslas – sukurti nuotykių komedija, į kurią galėtų eiti ir draugai, ir porelės, ir tėvai, ir močiutė. Žinoma, turinti humoro jausmą“, – sako prodiuseris ir vienas iš filmo režisierių Ričardas Marcinkus.

Filmas apie dviejų draugų Sauliaus ir Pauliaus nuotykius ypatingas tuo, jog jį kuria režisierių tandemas – Simonas Aškelavičius ir Ričardas Marcinkus. Kiti bičiuliai juos dėl to patraukia per dantį, vadindami lietuviškais broliais Coenais (Ethan ir Joel Coen, garsūs Holivudo režisieriai). Tačiau režisieriai nepyksta, nes patys šaiposi iš beveik visko gyvenime.

„Mes vos susipažinę iškart supratom, kad tarp mūsų yra ryšys. Tai humoras. Abu neįsivaizduojam, kaip galima nuobodžiai gyventi ir kaip galima kurti nuobodžius filmus“, – sako Simonas Aškelavičius.

Režisieriai Simonas Aškelavičius ir Ričardas Marcinkus dalyvavo filmo „Valentinas vienas“ kūrime. Ričardas Marcinkus šiais metais „Sidabrinių gervių“ apdovanojimuose gavo kiaušinį už dokumentinį filmą „Galutinis tikslas“. Šis filmas buvo pripažintas geriausiu studentišku darbu Amsterdamo dokumentinių filmų festivalyje. Rudenį kino teatruose pasirodys jo režisuotas filmas „Pakeliui”, kuriame vaidina dainininkas ir aktorius Mantas Jankavičius.

Simonas Aškelavičius žinomas kaip reklamų, TV parodijų laidos „Dar pažiūrėsim“ bei komedijos „Lietuviškos grožybės“ režisierius.

Istoriją apie traukinio apiplėšimą ketinančius įvykdyti Saulių ir Paulių gerbėjai jau kelias savaites seka socialiniuose tinkluose „Youtube“ ir „Facebook“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pasak režisierių, filme „Traukinio apiplėšimas, kurį įvykdė Saulius ir Paulius“ bus nuotykių, meilės, draugystės išbandymų bei netikėtų siužeto posūkių.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top