Now Reading
7 netikėti faktai apie romanus su kolegomis

7 netikėti faktai apie romanus su kolegomis

7 netikėti faktai apie romanus su kolegomis

Apie tai neįprasta kalbėti, tačiau įstaigų darbuotojai dažnai įsimyli. Pateikiame septynis įdomius faktus, kuriuos atskleidė mokslininkai, tyrinėjantys bendradarbių santykius.

90 proc. įstaigų tarnautojų įsitikinę, kad negalima drausti sekso su kolegomis. Toks pat žmonių skaičius mano, kad nereikia informuoti vadovybės apie darbuotojų meilės ryšius.

Tik 10 proc. apklaustųjų prisipažino, kad niekada neturėjo meilės ryšių su savo bendradarbiais.

Tiek pat darbuotojų įsitikinę, kad meilės santykiai darbe visada gresia katastrofa.

90 proc. asmenų, turėjusių lytinių santykių su kolegomis, džiaugėsi tuo, kas įvyko. Kuo dažniau darbuotojai užmezga lytinius santykius su savo kolegomis, tuo palankiau jie žiūri į meilės ryšius tarp bendradarbių.

60 proc. – tokia tikimybė, kad jūs įsipainiosite į naujus meilės santykius darbe, jeigu jau turėjote vieną romaną su kolega. Geros naujienos: veikiausiai tokie santykiai nepaveiks neigiamai jūsų karjeros.

1,5 karto dizaineriai, žurnalistai ir kiti kūrybinių profesijų atstovai pralenkia techninius darbuotojus ir darbininkus pagal meilės romanų skaičių darbe. Priežastis – aplinka, skatinanti gyvą bendravimą ir aktyvų bendradarbiavimą.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

55 proc. biurų tarnautojų bent vieną kartą miegojo su savo kolegomis, 15 proc. – su savo viršininkais. 50 proc. atvejų seksu buvo užsiiminėjama tiesiog darbe. Tačiau bendradarbiai dažniausiai to neįtaria ir mano, kad lytinių santykių kolektyvuose pasitaiko labai retai.

2/3 darbuotojų pasmerktų intymius viršininko ir pavaldinio santykius. O štai vienų ir kitų lytinis gyvenimas skiriasi: vidutiniškai vidutinės grandies darbuotojai užsiiminėja seksu kas porą dienų ir tik trečdalis jų viršininkų gali sau leisti pasismaginti kartą per savaitę.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top