Now Reading
Muzikiniuose pusryčiuose – nelegalios ir intymios reperio Doo ir Darijos Ra meilės subtilybės (video)

Muzikiniuose pusryčiuose – nelegalios ir intymios reperio Doo ir Darijos Ra meilės subtilybės (video)

Muzikiniuose pusryčiuose - nelegalios ir intymios reperio Doo ir Darijos Ra meilės subtilybės (video)

Laikas.lt

Eksperimentinio repo grupės O2 iš Panevėžio nariai – švelnaus balso savininkė Darija Ra (Rita Darija Ramanaukaitė) ir reperis Doo pristato naują jųdviejų kūrinį „Mes kartu“, ir jam sukurtą vasarišką vaizdo klipą. Naujasis grupės lyderių muzikinis eksperimentas skirtas nepataisomiems romantikams, beprotiškai įsimylėjusiems ir kartais įprastoms taisyklėms nusižengiantiems žmonėms. Juk vasara puikus metas džiaugtis, šėlti ir pasinerti į meilės nuotykius.

„Mes kartu“ gražina į tuos momentus, kuriuos kartais pamirštame – į netikėtai užklupusį lietų, stebėtą saulėlydį, kartu sutiktą pirmąjį rytą ar surūkytą „nelegalią“ cigaretę – viskas kartu ir nieko po vieną. Pasak kūrinio atlikėjų, tai pasakojimas ne tik apie tai, kaip gera būti kartu su antrąja puse, tai pasakojimas apie porą, kuri kartais nevengia parūkyti žolės.

Kūriniui „Mes kartu“ sukurtas vaizdo klipas, kaip ir pats kūrinys, spinduliuoja šiluma ir romantika, o jį, kiek paįvairina subtili erotika. Tačiau tai ne tokia erotika, kokią matome filmuose, tai jau greičiau kasdienio gyvenimo erotika, kokią pastebi ir su kokia gyvena įsimylėjėliai. Ji buitiška ir paprasta – sujaukti patalai, suvelti plaukai, per dideli moters kūną dengiantys marškinėliai. Viskas paprasta ir gal kiek banalu, bet tuo pačiu ir neatkartojama antrą kartą.

„Tai neįprasta meiles daina, joje nevengiama grubių žodžių ar atskleisti tam tikras „nelegalias“, poros gyvenimo subtilybes“, – sako kūrinio autorius Doo.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top