Now Reading
Eksperimentas: kokias reakcijas iššaukia skirtingas makiažo kiekis ant to pačio veido (foto)

Eksperimentas: kokias reakcijas iššaukia skirtingas makiažo kiekis ant to pačio veido (foto)

Eksperimentas: kokias reakcijas iššaukia skirtingas makiažo kiekis ant to pačio veido (foto)

Laikas.lt

21-erių studentė Brinton sumanė padaryti eksperimentą su ją supančiais žmonėmis. Ją paskatino komentarai socialiniuose tinkluose po asmenukėmis. Stebėdama, kaip kandžiai viešoje erdvėje aptarinėjama žmonių išvaizda, ji ryžosi pasirodyti universitete be makiažo, su šiek tiek makiažo ir su itin ryškiu makiažu.

Pirmadienį, kai mergina išėjo iš namų nepasidažiusi, jos natūralus įvaizdis susilaukė iš grupiokių reakcijų panašių į šią: „Sunkus savaitgalis?“ O padavėja, atnešusi kavą, pridūrė: „Matyti, kad jums tikrai to reikia.“

Antrąją dieną Brinton pasidažė beveik taip pat, kaip ir kasdien, tik kruopščiau ir gal šiek tiek daugiau: pudra, lupų blizgesys, akių tušas, šviesūs šešėliai. Komplimentų tąsyk ji susilaukė daugiausiai iš merginų. Dauguma klausė, koks jos akių tušas, prašė parodyti lupų blizgesį ir pan.

Trečiąją dieną mergina paskaitose pasirodė su gan ryškiu, vakariniu makiažu. Vienas vaikinas, paklausė, ar ji susiruošė į vakarėlį, kitas – ar ji tik ką po studentų spektaklio repeticijos.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vėliau, kai trijų skirtingų įvaizdžių nuotraukos pasirodė socialiniame tinkle „Twitter“, buvo, žinoma, sulaukta daugiau komentarų. Ir, kas keisčiausia, nuo tų pačių žmonių, kuriuos Brinton buvo sutikusi tomis dienomis.

Išvada, kurią padarė mergina – ji jaučiasi geriausiai viešumoje bent šiek tiek pasidažiusi, nes taip ji sau panašiausia į save. O tuomet ir žmonėms ji atrodo gražiausiai.

Kuris įvaizdis, jūsų manymu, labiausiai tiko Brinton?

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top