Now Reading
Atostogoms besiruošiančiame klube „Opium“ šį sezoną apsilankė 66 svečiai iš užsienio

Atostogoms besiruošiančiame klube „Opium“ šį sezoną apsilankė 66 svečiai iš užsienio

Atostogoms besiruošiančiame klube „Opium“ šį sezoną apsilankė 66 svečiai iš užsienio

Vos keturi vakarėliai šį sezoną besuplanuoti sistemingiausiame sostinės naktiniame klube „Opium“. Nepriekaištingai sustyguota programa ir kokybiška muzika prieš Islandijos gatvėje vyraujančias madas kovojantis klubas jau ruošiasi tradicinėms savo „Išleistuvėms“.

Skaičiuojama, kad per šį klubo „Opium“ sezoną įvyko jau beveik 80 renginių. Juose svečio teisėmis grojo net 66 užsienio atlikėjai (tarp jų DJ Hell, Marc Houle, Mano Le Tough, Ewan Pearson, Ivan Smagghe, „Âme“) ir tai neabejotinas Lietuvos klubų rekordas. Dvidešimt skirtingų renginių ciklų klube pristatė bene visi šiuo metu aktyvūs ir svarbūs Vilniaus naktinio gyvenimo kūrėjai nuo miesto mados pranašų „Despotin Beat Club“ ir „Mondayjazz“ iki radijo eterio išjodinėtojo Rembo ir jo kolegų „The Sneekers“. 

„Labai džiaugiuosi, jog per porą bendradarbiavimo su klubu „Opium“ metų pavyko pasiekti, kad klubo programa taptų geriausia tarp Berlyno ir Maskvos ir mažai kuo nusileistų žinomiems nedidelės talpos klubams pasaulyje – tokiems kaip Ciuricho „Zukunft“, Glazgo „Sub Club“ ar Ofenbacho „Robert Johnson“. Nežadame mažinti apsukų ir kito sezono metu – atlikėjai ir jų agentai jau rašo patys, norėdami surengti pasirodymus „tam garsiajam Vilniaus „Opiume“, – planuodamas trumpas atostogas metus apžvelgia klubo programos vadovas ir „Silence Family“ įkūrėjas Vidis.

Birželio 6-ąją Vidis į Lietuvą atvilios spalvingą pasaulio pilietį, iš Australijos į Kanadą neseniai emigravusį Dreems. Jis kartu su vieno garsiausių Kanados didžėjų Tiga broliu Thomas Von Party darbuojasi dukterinėje kompanijos „Turbo Recordings“ leidykloje „Multi Culti“.

Vos praėjusiais metais startavusi kompanija pasaulio melomanus lepina atokių planetos kampelių ritmais perpinta „šamanine“ elektronine muzika. „Tikiuosi, rasiu bendrakeleivių savo psichodeliniams šokių aikštelės tyrinėjimams“, – ruošdamasis kelionei į Vilnių šypsosi Dreems.

Birželio 20-ąją, kuomet visas Vilnius maudysis „Kultūros naktyje“, saugų elektroninį užutekį „Opium“ šokių aikštelėje surengs Rembo ir „The Sneekers“. Jie į kompaniją pasikvietė nuolatinius savo bendražygius, užsienio leidyklų vertinamus lietuvius Marką ir Thing.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Paskutinėje šio sezono diskotekoje pečius surems stipriausi klubo veikėjai. Tradicinėse „Išleistuvėse“ birželio 23-ąją, pirmadienį, gros net 8 didžėjai – Vidis, Manfredas, Pupa, Calli, Ruben, Anna Hanna, Tadas Quazar ir Zhill. Prognozuojama, kad Joninės – trumpiausia metų naktis – virs ilgiausiais metų šokiais.

Naujuosius klubinius metus „Opium“ minės rugpjūčio 29-ąją. Tiesa, sklando gandai, kad antroje vasaros pusėje gali įvykti pernai stebėtino pasisekimo sulaukęs klubo draugų susitikimas prie jūros – „Ant bangos“.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top