Now Reading
Išmintingi žodžiai: Brad’as Pitas apie Angeliną Jolie

Išmintingi žodžiai: Brad’as Pitas apie Angeliną Jolie

Išmintingi žodžiai: Brad'as Pitas apie Angeliną Jolie

Suaugusiems.lt

Ar kada nors susimąstėte, jog tyra bei nuoširdi meilė gali padaryti stebuklus? Padėti mylimajam tapti geresniam? Jei ne, perskaitę šį visiems žinomo aktoriaus Brado Pito laišką mylimajai Angelinai Jolie, neabejotinai tuo įsitikinsite.

Mano mylimoji susirgo. Ją kankino nuolatinis nerimas, nesibaigiančios problemos darbe, asmeniniame gyvenime bei nesėkmės auklėjant vaikus. Ji neteko net 15 kilogramųų, buvo tokia sulysusi – svėrė vos 43 kilogramus, nuolat verkdavo. Kitaip tariant – nė iš tolo nepriminė laimingos, savimi pasitikinčios, kitus padrąsinančios moters, kokia buvo anksčiau. Kentėjo nuo nesibaigiančių galvos, širdies bei nugaros skausmų. Miegojo siaubingai, užsnūsdavo tik paryčiais, itin greit pavargdavo, neturėdavo jėgų. Jos grožis vyto kaip vandens ištroškusi gėlė – nuo ašarų ir streso paburkę paakiai tapo kasdieniais jos palydovais, staiga nustojo tobulinti tiek išorinį, tiek vidinį savo grožį. Atsisakė bet kokių siūlomų vaidmenų filmuose, pasinėrė į gilią depresijos duobę. Ne gana to, mūsų santykiai buvo ant skyrybų slenksčio, praradau viltį, jog kada nors jie bus tokie kaip anksčiau. Tačiau nenuleidau rankų, o nusprendžiau imtis ryžtingų veiksmų, galinčių pataisyti situaciją.

Nepatikėsite, tačiau po kurio laiko šalia savęs pamačiau pačią gražiausią moterį Žemėje. Be abejonių ją galima vadinti idealiausiu, nuostabiausiu žmogumi visame pasaulyje ir tik man vienam buvo suteikta išskirtinė galimybė miegoti šalia jos, priglusti visu kūnų, švelniai apsikabinti. Todėl nieko nelaukdamas apibėriau ją ryškiaspalvių žiedų jūrą, gėles dovanojau bene kasdien, be jokios reikšmingos progos. Negailėjau komplimentų, bučinių, ji stebino mane kiekvieną minutę. Teikiau jai gausybę dovanų, tiesiog gyvenau dėl jos. Bendraudamas su draugais kalbėdavau tik apie ją, į gyvenimą mudu žvelgėme viena kryptimi. Ji visada buvo mano dievaitė, stebuklas, už kurį esu dėkingas Dievui, todėl tiek viešumoje, leidžiant laiką su draugais, tiek būnant dviese nenustojau jos garbinti. Ji sužydėjo, tapo geresne negu buvo iki šiol, susitvarkė mitybą, priaugo svorio, išsivadavo iš nerimo bei depresijos gniaužtų, o svarbiausia – mylėjo mane labiau negu bet kada. Niekada nemaniau, kad galėčiau būti taip nuoširdžiai bei tyrai mylimas.

O tada aš supratau vieną dalyką: moteris tai savo vyro atspindys. Jeigu beprotiškai ją mylėsite, gerbsite ar dievinsite – laikui bėgant ji tokia taps, kitaip tariant bus geresnė negu buvo iki šiol. Ir atsidėkos Jums tokia pat besąlygiška meile bei tyrais jausmais.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top