Kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pradėti vasarą sekmadieniniame šeimos barbekiu (foto)

Laikas.lt

Stilingu skanaus maisto gaminimu ir patiekimu garsėjantis kulinarijos loftas ČIOP ČIOP kviečia pirmąją vasaros dieną sutikti terasoje greta griliaus.

Renginio „Sunday BBQ“ virtuvės šefė Anna mokys ant grotelių keptų patiekalų gaminimo principų, o vėliau, žinoma, siūlys visiems pasivaišinti. Meniu – verčiantis iš lovos ir žadinantis apetitą: kalakutienos iešmeliai su rozmarinu ir saldžiais kukurūzais bei vištienos ir jautienos burgeriai su įvairiais padažais ir pagardais. Atsigaivinti – citrinų limonadas. Kaip gi be deserto? Šį kartą tai – sekmadieniniai uogų ledai.


ČIOP ČIOP virtuvės šefė Anna

Birželio 1-oji - ir tarptautinė vaikų diena, tad nepamirškite skanių pietų pasikviesti ir savo mažųjų.

ČIOP ČIOP barbekiu – puiki proga pabūti su šeima netradicinėje aplinkoje, linksmai ir skaniai drauge praleisti laiką. Neatidėliokite rezervacijos el. p. [email protected]

BBQ kaina – 100 Lt.

Galerijoje rasite nuotraukas iš prieš dvi savaites toje pačioje vietoje vykusio amerikietiško BBQ kurso, kuriame buvo demonstruojamas mėsos kepimas ir rūkymas, o vėliau, žinoma, skanaujama rezultatu.

ant grotelių keptas maistas, barbekiu, BBQ, Čiop Čiop, maisto gaminimas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai