Now Reading
Skaniausia artėjančios vasaros komedija „Šefas ant ratų“

Skaniausia artėjančios vasaros komedija „Šefas ant ratų“

Skaniausia artėjančios vasaros komedija „Šefas ant ratų“

Laikas.lt

Birželio 20 dieną visoje Lietuvoje įvyks ypatingo ir labai gurmaniško filmo „Šefas ant ratų“ premjera. Tai naujausias „Geležinio žmogaus“ kūrėjo Jono Favreau darbas, kuriame subtiliai subalansuotas humoras ir pasakojama istorija privers kvatoti iki ašarų.

Sėkmingai viename prabangiausių Los Andželo restoranų dirbantis virtuvės šefas Karlas Kasperas (akt. Jonas Favreau) dėl savo karštakošiško būdo ir nesugebėjimo nusileisti jo patiekalus kritikuojantiems klientams, atsiduria gatvėje. Vyrą pradeda lydėti viena nesėkmė po kitos. Jis praranda viską ką turėjo brangaus, o pašliję santykiai su šeimos nariais dar labiau pablogina jo būklę. Nenuleisdamas rankų jis sugalvoja puikią išeitį. Karlas ketina įsteigti mobilių užkandinių tinklą, padėsiantį atstatyti gyvenimą, kuriuo jis kadaise taip didžiavosi. Žinoma, konkurentai irgi nesnaudžia, todėl vyras, atsidūręs tikrame kovos lauke, privalės pereiti begalę sunkių išbandymų. Tą jam padės padaryti tikrų nevykėlių komanda, kurie greičiau ką nors sugriaus, nei pastatys…

Šis išties skanus filmas gali pasigirti vienu įspūdingesnių ingredientų – „Geležinio žmogaus 2“ komanda, kuri pagyvina kiekvieną sceną savo charizmatiškais pasirodymais ekrane. Pirmiausia, tai pats juostos režisierius Jonas Favreau, kuris pirmą kartą savo karjeroje imasi pagrindinio vaidmens. Komedijų aktorius į savo režisūrinį projektą pakvietė ir savo dviejų hitų žvaigždę – moterų numylėtinį Robertą Downey Jr., kuris atliko šmaikštaus psichologo Marvino vaidmenį. Juostą savo grožiu apgobia ir seksualumu spinduliuojanti Scarlett Johansson. Prie tokių ekrano galiūnų prisijungia ir legendinis Dustinas Hoffmanas, karšto būdo ir kūno savininkė Sofia Vergara bei sarkazmu spinduliuojantis Johnas Leguizamo.

Jono Favreau filmas – tai vienas per daugelį metų komedinis projektas, kuriame taip vaizdingai pristatoma kulinarinė tematika. Jos jau buvo galima pasigesti po romantinės dramos „Valgyk, melskis, mylėk“ pasirodymo. Prisodrintas nebanaliu humoru ir sarkazmu spinduliuojantis filmas tampa dar ir puikia pramoga komediniame žanre.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Kokius patiekalus reikia gaminti, norinti pavergti mylimą moterį ir kokius triukus savo virtuvėje naudoja kulinarijos specialistas?“ – viską sužinosite po gardžiausio 2014 metų filmo „Šefas ant ratų“ peržiūros, kurio premjera Lietuvoje – birželio 20 dieną.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top