Repuojantys muzikiniai pusryčiai: SJ, Willux ir „Electronic I“ nauja daina ir vaizdo klipas

Laikas.lt

Žinomas ir vienas perspektyviausių reperių SJ (Saulius Jeruslanovas), Willux (Vilius Alesius) iš legendinės grupės „Skamp“ ir „Electronic I“ vokalistas Paulius Sinkevičius, kuris 2013 metais kartu su grupe SEL sukūrė hitą pavadinimu „Lyja“, pristato naują dainą ir muzikinį vaizdo klipą pavadinimu „Vilnews from the ghetto“.

Šie vaikinai pateikė kūrinį, kuris atspindi Vilnių jų mintimis „be jokio grimo“. Jie papasakojo tai, ką jie mato gatvėse: gerąją ir blogąją sostinės pusę bei kas juos daro gyvybingus ir laimingus mieste.

Klipo pagrindinė idėja – parodyti du reperius (SJ ir Willux), kokie jie buvo maži ir užaugę gyvendami savo mieste. Pirmojoje dalyje galite išvysti, kaip mažasis SJ (Saulius Jeruslanovas), jau lankydamas darželį, buvo kietas reperis ir užaugęs toks išliko sostinėje. Antroje dalyje matysite jaunąjį Willux (Vilius Alesius), kuris praleisdavo laiką savo mieste kurdamas repo eiles ant suoliuko ir užaugo tikru atlikėju. Priedainiuose „Electronic I“ vokalistas Paulius Sinkevičius, kartu su reperiais dainuodamas, išreiškia pagarbą Vilniui.

Kūrinio autoriai be galo dėkingi muzikinio vaizdo klipo prodiuseriui Mantui Rimkui, operatoriams Petrui Skukauskui ir Mantui Orkui, Vitui Vaičiuliui („Electronic I“) bei, žinoma, Victorui Diawarai už didelę pagalbą įgyvendinant idėją.

lietuviska muzika, muzikiniai pusryčiai, repas, Vilius Alesius

Naujausi komentarai
pasipiktines
2014-10-16, 21:10
kamieciu daina
Mumu
2014-05-31, 23:49
Na kazkoks eilinis sudo gabalas :D
Alaus bokala isgerus galima ne tokiu sudu prikurt :D taip kad suduva ne muzika ..
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai