Now Reading
Pieštukai, iš kurių išauga mėgstamos prieskoninės žolelės (foto)

Pieštukai, iš kurių išauga mėgstamos prieskoninės žolelės (foto)

Pieštukai

Laikas.lt
Parengta pgl. Plantyourpencil.com

Pasipriešinti vartojimo kultūrai galime ne tik rečiau lankydamiesi parduotuvėse, bet ir pirkdami daiktus, kurie turi keletą funkcijų. Pavyzdžiui, nusipirkę ledų ir juos suvalgę, dėžutės neišmeskite, o paverskite ją vazonėliu balkono gėlei. Arba neskubėkite atsisveikinti su pabodusiu drabužiu, jis gali pasitarnauti buityje, kad ir plaunant grindis, o gal net atnešti pelno pardavus jį e. dėvėtų drabužių parduotuvėje.

Variantų galima prigalvoti ir daugiau. Originaliais galvočiais tapo pieštuko, iš kurio išauga prieskoninės žolelės, kūrėjai. Savo išradimą jie pavadino „Sproud“ ir jis vis keliauja po įvairių technologijų konkursus, laimėdamas juose pirmąsias vietas.

Bazilikai, krapai, mėtos, kalendros, rozmarinai, netgi vyšniniai pomidorai ir žalieji pipirai gali išaugti tiesiog iš pieštuko. Šia priemone jūs galite, piešti, rašyti, drožti jį, o kai jis pasidaro per trumpas, pasodinti bukuoju galu į žemę, palaistyti, pastatyti saulės atokaitoje ir laukti derliaus. O jis garantuojamas ekologiškas, žalias ir labai sveikas.

„Sproud“ yra kokybiško ketaus pieštukas su sėklų kapsule jo gale, tad naudojantis šia priemone reikėtų ją pasaugoti nuo drėgmės.

Įsigyti ir išmėginti stebuklingąjį pieštuką galite čia. Nustebinkite savo svečius šiuolaikine sodininkyste.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top