Now Reading
Perkant internetu: kaip tas pats drabužis atrodo skirtingų figūrų moterims

Perkant internetu: kaip tas pats drabužis atrodo skirtingų figūrų moterims

Perkant internetu: kaip tas pats drabužis atrodo skirtingų figūrų moterims

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Vėluojant drabužių kolekcijoms Lietuvos parduotuvėse ar tiesiog nemėgstant jose lankytis tenka tenkintis e. prekyba. Tačiau labai dažnai tenka ir nusivilti. Su pasirinktais daiktais pozuojantys modeliai atrodo taip gražiai, o apsivilkus tuos pačius drabužius vaizdas veidrodyje siaubingai skiriasi.

Ir visai nesvarbu, kad modelis vilki to pačio dydžio drabužius kaip ir jūs. Viską lemia figūra. Taigi 25-erių Larissa Thorne sugalvojo išeitį. Ji pasikvietė skirtingų kūno formų drauges ir paprašė jų pasimatuoti tuos pačius drabužius. Įamžino tai ir sukėlė nuotraukas į svetainę „Sizeable“.

„Pirkti drabužius internetu, tas pats kas apsipirkinėti tamsoje – dažnai gavus siuntinį pinigai yra tiesiog išmetami į balą“, – sako Larissa. Jai tokios svetainės idėja kilo labai moteriškoje situacijoje – bandant paaiškinti vaikinui, kad ne visi drabužiai, kuriuos jis išrenka, tinka jos figūrai. Vyrams sunku suvokti tokius dalykus, tad teko pasitelkti rimtus pavyzdžius, kuriais ir tapo išmaniosios merginos draugės.

Užsukę į „Sizeable“ galite išsirinkti merginą, kurios figūra labiausiai primena jūsiškę, palyginti jos ir savo apimtis ir keliauti rinktis drabužių. Juos visus bus pasimatavęs pasirinktas modelis.


Larissa Thorne

Larissa planuoja ateityje pridėti dar dviejų figūrų tipus ir tokiu pat principu pasiūlyti galimybę apsipirkti vyrams.

Štai kaip viskas dabar atrodo svetainėje „Sizeable“:

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top