Now Reading
Susipažinkite: seniausios Amsterdamo prostitutės – dvynės Fokkens (foto)

Susipažinkite: seniausios Amsterdamo prostitutės – dvynės Fokkens (foto)

Susipažinkite: seniausios Amsterdamo prostitutės – dvynės Fokkens (foto)

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Neapsigaukite, šios mielos močiutės tikrai nėra eilinės senolės. Louise ir Martine Fokkens – seniausios Amsterdamo prostitutės, pagliau visgi nusprendusios išeiti į pensiją.

Dvynės karjerą baigė po intensyvaus 50-ties metų darbo raudonųjų žibintų kvartale. 70-metės seserys tvirtina, jog kartu sudėjus per šiuos metus miegojo su 355 tūkstančiais vyrų, tačiau rekordinio skaičiaus didinti nebeketina.

Keturių vaikų mama Louise teigia, kad artritas kai kurias sekso pozas padarė „per skausmingas“, o jos sesuo Martine, pagimdžiusi tris atžalas, neslepia – pastaraisiais karjeros metais buvo sunku surasti jų klientais norinčių tapti vyrų.

Abi moterys, kurios dažniausiai rengiasi identiškais raudonais drabužiais, prostitutėmus tapo dar prieš 20-ąjį gimtadienį, nutraukusios santykius su smurtaujančiais vyrais ir taip bandžiusios užsidirbti pinigų.
Moterys su nostalgija prisimena savo profesijos „aukso amžių“, kuomet prostitucija Olandijoje dar nebuvo legalizuota – tuomet dirbti buvo kur kas pelningiau (nereikėjo mokėti mokesčių), konkurencija taip pat buvo mažesnė.

„Tuomet mes languose sėdėjome su drabužiais, o ne nuogos, kaip įprasta dabar. Nebėra jokio bendruomenės jausmo, čia dirba labai mažai olandžių – daugiausiai emigrantės“, – dūsauja dokumentinio filmo „Meet the Fokkens“ herojės,  neseniai savo patirtį sudėjusios į knygą „The Ladies of Amsterdam“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

 


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top