Now Reading
Lietuviai „Deeper Upper“ pateko į „EuroMusic Contest“ finalą ir vyks koncertuoti į Paryžių

Lietuviai „Deeper Upper“ pateko į „EuroMusic Contest“ finalą ir vyks koncertuoti į Paryžių

Lietuviai „Deeper Upper“ pateko į „EuroMusic Contest“ finalą ir vyks koncertuoti į Paryžių

Laikas.lt

Vilniečius „Deeper Upper“ toliau lydi sėkmė didžiausiame Europos internetiniame muzikos konkurse „EuroMusic Contest“. Sekmadienį buvo paskelbti komisijos atrinkti 10 finalistų, tarp kurių – ir „Deeper Upper“ vardas.

Prieš tai į šio konkurso 40-ies pusfinalistų sąrašą patekę lietuviai nekantriai laukė verdikto dvi savaites. Į finalą „Deeper Upper“ išrinko specialiai sudaryta komisija, kuriai atstovavo „MTV“, „Sony Music“ ir kitų garsių muzikos industrijos kompanijų atstovai.

Grupės patekimas į finalą dovanoja grupei bilietą pasirodymui finaliniame konkurso renginyje – koncerte Paryžiuje, kuris įvyks birželio 30 dieną. Šis koncertas bus transliuojamas televizijos kanalu „iConcerts“ net 88 šalyse bei „Youtube“ kanale visame pasaulyje. Renginio metu žiūrovai balsuodami rinks vienintelį nugalėtoją. Konkurso laimėtojas gaus galimybę įrašyti savo dainas Graikijos saloje įsikūrusioje prestižinėje „Black Rock“ studijoje.

„Esame labai laimingi, jog koncertuosime Paryžiuje. Taip pat labai smagu, kad mūsų kūryba buvo pastebėta ir įvertinta. Tai yra didelis postūmis judėti pirmyn“, – komentavo grupės nariai. „Naudodamiesi proga norėtume padėkoti visiems mūsų gerbėjams, balsavusiems pirmajame konkurso etape, tačiau prašysime jūsų pagalbos dar kartą – balsų mums labai reikės finale, kad laimėtume pagrindinį prizą“ – teigė „Deeper Upper“.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„EuroMusic Contest“ konkurse dalyvavo 3267 grupės iš visos Europos. Tarp 10 finalistų taip pat pateko atlikėjai iš Lenkijos, Norvegijos, Didžiosios Britanijos, Graikijos, Austrijos, Belgijos, Islandijos, Prancūzijos ir Kroatijos. Visą finalistų sąrašą rasite konkurso internetiniame puslapyje: http://euromusiccontest.com/i/finalists.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top