Atvirų durų dienos „Lofte“ su „Fusedmarc“ ir kitomis grupėmis

Laikas.lt

Šiandien, gegužės 22 d., ir rytoj, gegužės 23 d., šiuolaikinės kultūros epicentras Vilniaus Naujamiestyje – menų fabrikas „Loftas“ – skelbia atvirų durų dienas.

Abi dienas menų fabrike ir vidiniame „Lofto“ kieme nuo vakaro skambės muzika bei bus galima pamatyti pirmąsias vasaros terasos užuomazgas. Oficialiai neįprastos koncepcijos vasaros terasa industriniame menų fabriko kieme duris atvers birželio 2 d.

Gegužės 22 d. į menų fabriką „Loftas“ persikelia „Rastadieniai“, kurių metu kiekvieną vasaros ketvirtadienį bus pristatomi saulės ritmų – reaggae, jungle, dancehall muzikos – svečiai iš Lietuvos ir užsienio.

Šį ketvirtadienį per „Rastadienį“ pasirodys ne tik pulkas žinomų Lietuvos didžėjų, bet ir belgas Raggamuffin Whiteman – baltaodis muzikos kūrėjas dar praeito amžiaus paskutinio dešimtmečio pabaigoje atradęs pašaukimą Karibų muzikai.

Su šia muzika pasaulį apkeliavęs kelis kartus, jis grįžta į Lietuvą. Prieš tai belgas čia lankėsi „Loftas Fest 2013“ metu, tačiau dėl gausios festivalio programos ne visi norintys spėjo išgirsti jo koncertą. Dabar tai ideali proga padaryti ir nemokamai.

Interviu apie „Loftas Fest“ įžanginį renginį su „Fusedmarc“ ir Victoru Diavara:

Gegužės 23 d. tame pačiame fabriko kieme įvyks šių metų „Loftas Fest 2014“ įžanginis vakarėlis, kurio metu pasirodys Lietuvoje ir Europoje pripažinta, metus nekoncertavusi grupė „Fusedmarc“.

Tuo penktadienio vakaras menų fabrike nesibaigs, nes visų dar lauks lenkų elektroninės muzikos elfo Hatti Vatti pasirodymas. Šis renginys taip pat visiems kokybiškos muzikos gerbėjams yra nemokamas.

atvirų durų dienos, Fusedmarc, lietuviska muzika, loftas, menų fabrikas lofte, renginiai vilniuje

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai