Now Reading
Festivalis „Yaga Gathering“ pražys dar ryškesnėmis spalvomis

Festivalis „Yaga Gathering“ pražys dar ryškesnėmis spalvomis

Festivalis „Yaga Gathering“ pražys dar ryškesnėmis spalvomis

Laikas.lt
Goodlife Photography nuotr.

Muzikos, menų ir alternatyvaus gyvenimo būdo festivalis „Yaga Gathering“ liepos 31 – rugpjūčio 4 dienomis kviečia pasinerti į spalvingiausią šios vasaros sapną kartu su daugybe muzikos atlikėjų, menininkų bei artistų iš viso pasaulio.

Festivalyje tradiciškai veiks keturios tematinės erdvės: pagrindinė ir ramybės scenos, amatų bei sveikatingumo erdvės. Be šių, jau įprastų, erdvių šiemet organizatoriai pristatys naujovę – pirmą kartą festivalyje veiks mini cirko scena, kurioje vyks žonglierių ir akrobatų pasirodymai, įvairūs užsiėmimai.

„Festivalyje jau anksčiau pasirodydavo kojūkininkai, žonglieriai, fakyrai. Šiemet nusprendėme šią idėją išplėsti iki atskiros, būtent šiai meno rūšiai skirtos erdvės. Nežadame kažko labai globalaus, tačiau pažiūrėti tikrai bus į ką“ – teigia festivalio organizatorius Anton Shoom.

Savo vizualumu išsiskiriančiame festivalyje šiemet be ryškiaspalvių dekoracijų ir lazerių šou taip pat bus pristatytos ir kelios parodos po atviru dangumi. Šiemet festivalyje savo darbų reprodukcijas eksponuos žinomi menininkai Alexander Rodin iš Baltarusijos bei Otto Rapp iš Austrijos.

„Didžiuojamės, galėdami pakviesti šiuos menininkus į festivalį ir parodyti jų darbus“ – sako organizatorius.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Gausus ir šių metų festivalio muzikinis „meniu“. Per keturias festivalio dienas dviejose scenose pasirodys per 100 atlikėjų iš 24 pasaulio šalių. Be jau įprastų Europos grupių bei DJ bus galima pasimėgauti ir egzotišku Brazilijos, Meksikos ar Australijos skambesiu.

Festivalis „Yaga Gathering“ vyks liepos 31 – rugpjūčio 4 dienomis vyks Ežeraičio miške, Varėnos rajone. Išankstinius bilietus jau galima įsigyti festivalio internetinėje svetainėje.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top