Šeimos dienos proga – specialūs festivalio „Galapagai“ šeimos bilietai

Laikas.lt

Inovatyvus muzikos ir pramogų festivalis „Galapagai“, vyksiantis rugpjūčio 1–2 d. Zaraso ežero saloje, sveikina visus su gegužės 15-ąją švenčiama pasauline Šeimos diena ir siūlo specialų, visai šeimai skirtą „Galapagų“ bilietą.

Festivalyje „Galapagai“ yra sudarytos visos sąlygos ne tik gerai pasilinksminti, bet ir puikiai pailsėti. Todėl jis tinkamas ir draugų kompanijoms, ir romantiškai nusiteikusioms porelėms, ir šeimoms su vaikais.

„Festivalis yra gyvenimo būdas. Į mūsų festivalius žmonės noriai važiuoja su antromis pusėmis, vaikais, todėl esame įvedę vadinamąjį šeimos bilietą, skirtą tiems, kurie mėgsta pramogauti ir poilsiauti su savo šeima“, - pasakojo festivalio „Galapagai“ organizatorius Algirdas Barniškis-Blėka.

„Žmonės, įsigyję šeimos bilietą, galės įsikurti atskiroje, specialiai šeimai paruoštoje teritorijoje, dalyvauti pramogose, skirtose ne tik tėvams, bet ir įvairaus amžiaus vaikams, - kalbėjo A.Barniškis. – Šeimos bilietas galioja vyrui ir moteriai su vienu arba dviem vaikais, kuriems rugpjūčio 1-ąją nebus sukakę 16 metų. Būtinas dokumentas, įrodantis vaikų amžių ir vieno iš tėvų tapatybę.“

Festivalyje „Galapagai“ šiais metais dalyvaus: „Supersci“ (SE), Mr. Woodnote (UK), Margaret LIVE (EE), „Curlykills“ (EE), „Superskankers“ su Okym Riim (EE), „Digital Digital“ (EE), „Bez Bileta“ (BY), „Krambambulya“ (BY), Leon Somov & Jazzu, Markas Palubenka, „Keymono“, „Liūdni slibinai“, „Lemon Joy“ ir kiti.

Jau kitą savaitę bus paskelbtos „Galapagų“ festivalio pagrindinės žvaigždės. Šeimos bilietai kainuoja nuo 184 litų, galioja abi festivalio dienas. Paties festivalio metu jie nebus pardavinėjami. Bilietus platina „Tiketa“.

festivaliai, Galapagai, vasaros festivaliai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai