„Penktadienio DJ“: vasaros preliudai nuo Will Star

Laikas.lt

Šeši vasaros preliudus šį penktadienį pristato Will Star. Vis dažniau linksniuojamas prodiuseris į šokių muzikos padanges šovė su autoriniu darbu „Better Tomorrow“, kuris šturmavo radijo stočių topus Lietuvoje ir susilaukė dėmesio net už Atlanto. Šiąnakt Will Star pasirodys kolegos St. Stereo naktyje „Preliudai“, o kol kas – keli skambūs vasaros preliudai.

Antena – Camino Del Sol (Joakim Remix)

Vienas fonotekos senbuvių. Muzika su charakteriu.

Phones – Worryin

Įrašų kompanija „Kitsune“, be abejonės, išlieka ilgam laikui. Čia vienas jų pristatytų pasirinkimų. Kiek kitaip, bet taip kaip reikia. Puikus kūrinys nuo Phones.

Borrowed Identity feat. Mechanical Soul Brother – Music

Vienas laukiamiausių šio sezono relyzų, kažkuo labai primenantis ankstyvą legendinio Motor City Drum Ensemble kūrybą. Gyvi mušamieji puikiai dera prie šiuolaikinių melodijų.

Loco Dice – El Gallo Negro

Vienas dažniausių pasirinkimų iš Loco Dice kūrybos. Gili, judri ir emocinga kompozicija, prie kurios prisidėjo darbščios Martin Buttrich rankos.

Giom – Call Pezzner (Pezzner Mix)

Nuo neatmenamų laikų vienu iš favoritų tapęs Pezzner žavėjo ir žavi savo house muzikos supratimu. Šito kūrinio klausydamas pasisemiu ir prisipildau teigiamų emocijų. Ekspresija house rėmuose, kuri neabejotinai veikia.

Smash TV feat. Yoko Duo – Go

„Smash TV“ kuriamą muziką pirmąkart išgirdau asmeniškai su jais susipažinęs. Sukaupta patirtis puikiai jaučiasi klausant jų kūrybos. Mano pasirinkimas, jų bendras darbas su Yoko Duo, yra labai geras ingridientas bet kuriam metų laikui. Beje, „Smash TV“ man yra vieni mėgstamiausių vokiečių house scenos atstovų.


„Studio 9“ savaitgalis:
  • Gegužės 16 d. (penktadienis)

Preliudai

Pezzner (Freerange, US), St. Stereo (Preliudai), Samuel Tange (minimal.lt), Will Star

  • Gegužės 17 d. (šeštadienis)

RAPetizer

Mamania, Swix, Tomas Boo


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

naktiniai klubai, Penktadienio DJ, preliudai, renginiai vilniuje, st. stereo, studio 9, will star

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai