Now Reading
Aktorė Elizabeth Banks pasidalijo patarimais, kaip puikiai atrodyti rytą po audringo vakarėlio

Aktorė Elizabeth Banks pasidalijo patarimais, kaip puikiai atrodyti rytą po audringo vakarėlio

Aktorė Elizabeth Banks pasidalijo patarimais

Laikas.lt

Nors kartą gyvenime taip atsitinka kone bet kuriai moteriai ar merginai – pašėlusi, bemiegė naktis su draugais ar žaviu vaikinu, o ryte reikia atrodyti šviežut šviežutėlei. Tokia lemtis ištinka ir komedijos „Nors mirk iš gėdos“ (angl. „Walk of Shame“), kuri Lietuvos kino teatrus pasieks jau šį penktadienį, pagrindinę heroję Megan Mails. Aktorės Elizabeth Banks įkūnytos ambicingos šviesiaplaukės karjera priklauso nuo to, ar ji laiku sugebės pasiekti televizijos studiją ir pakerėti kompanijos vadovus.

Pribloškiančiai su trumpute, aptempta suknele filme „Nors mirk iš gėdos“ atrodanti E.Banks su žurnalo „InStyle“ skaitytojais pasidalijo patarimais, kurie gali išgelbėti, kai sunkų rytą reikia atrodyti puikiai. Anot jos, priemonių šiems mažyčiams receptams merginos atras net vaikinų namuose.

Ryto šukuosenai sutramdyti. Nors Lietuvoje sausi šampūnai ne itin populiarūs – jie geras sprendimas, kai nėra laiko trinkti galvą. Tokio šampūno pakaitalu gali tapti kūdikių pudra, kuri, ja pabarsčius plaukų šaknis, sugers riebalus ir plaukai atrodys gyvybingesni. Žinoma, toks sprendimas geresnis šviesiaplaukėms, mat gali palikti balkšvą šydą. Kritiniu atveju kūdikiams skirtą pudrą gali pakeisti nedidelis kiekis miltų. Kita vertus, lengvesnis sprendimas ilgaplaukėms – susirišti plaukus į kuodą.

Nuo makiažo pajuodusiems paakiams. Jei ruošiatės vakarėliui iki paryčių, rinkitės vandeniui atsparų tušą. Jei pasilinksminote iki aušros spontaniškai, geriausia tiesiog pasivalyti paakius vandeniu sudrėkintu vatos pagaliuku. Šį atstoti gali ir gabalėlis suvyniotos servetėlės ar tualetinio popieriaus. Jei esate pas kažką namuose ir akių makiažas sunaikintas nepataisomai, geriau jį visiškai nusivalyti. Jei makiažo valiklio nėra po ranka, jus išgelbės truputis aliejaus, pavyzdžiui, alyvuogių. Juo sudrėkinkite servetėlę ar popierinį rankšluostį ir nuvalykite akių vokus. Šis patarimas padės nusivalyti net vandeniui atsparų makiažą.

Nuo miego likusioms žymėms ant veido. Niekas neišduoda jūsų nakties iki ryto taip, kaip nugulėtas skruostas. Šią bėdą išspręsti galite pasinaudoję trupučiu vandens ir drėkinamojo kremo ar kūno losjono. Nugulėtą vietą pašlakstykite šiltu vandeniu ir sukamaisiais judesiais švelniai pamasažuokite sudrėkinę pirštų galiukus kremu. Lengvas masažas paskatins kraujotaką ir nemaloni miego žymė tuoj išnyks.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Beje, „InStyle“ taip pat siūlo žvilgtelėti į E. Banks išvaizdos permainas per daugiau kaip dešimtmetį. Iš nuotraukų atrodo, kad per tiek laiko aktorė vargiai bepasikeitė:
http://www.instyle.com/instyle/package/transformations/photos/0,,20290120_20547759_21081266,00.html

Jau rytoj Lietuvos kino teatrus pasieksianti komedija „Nors mirk iš gėdos“ pralinksmins žiūrovus kurioziškomis situacijomis, kuriose atsidurs žavingoji aktorė E.Banks. Ji susidurs su gangsteriais, prostitutėmis ir net policija. Žinių pranešėjai net teks pasikinkyti iš vaikio nugvelbtą dviratį ir skristi sraigtasparniu, kad tik suspėtų į darbą laiku. Filmo anonsas:

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top