Now Reading
FLAMINGO WOMAN: kolekcija ryškioms ir laisvoms asmenybėms (foto)

FLAMINGO WOMAN: kolekcija ryškioms ir laisvoms asmenybėms (foto)

FLAMINGO WOMAN: kolekcija ryškioms ir laisvoms asmenybėms (foto)

Laikas.lt

Flamingas – šiltųjų kraštų baltai rožinis vandens paukštis. Pavasario–vasaros’14 KŪTVĖLA kolekcija „Flamingo woman“ skirta ryškioms ir elegantiškoms asmenybėms – flamingams. Jos, kaip ir flamingai, labai grakščios, trokšta būti išskirtinėmis ir tuo pačiu yra labai socialios. „Flamingo woman“ – sugeba išlaikyti balansą tarp darbo ir asmeninio gyvenimo, tokia pat ramia ir didinga poza kaip ir šie paukščiai.

Šios kolekcijos idėjos – moteris flamingas – atskleidimo fotografijoje ėmėsi fotomenininkės Ieva Markevičiūtė („FFakers“) ir Eglė Jociūtė („FFakers“). „Mums patinka pabėgti iš studijos ir fotografuoti netradicinėse erdvėse. Kolekcijos idėja padiktavo, kad reikia vandens ir merginų, stovinčių jame, todėl nuo ankstyvo ryto pradėjome darbus „Vishy vandens parke“, – sako menininkės.

„Anstyvas fotosesijos metas, šviesa, vanduo – faktoriai, kurie darbui suteikia specifikos ir įdomumo. Žaidėme su šviesos atspindžiais, vandeniu. Vanduo – itin įnoringa materija fotografijai, šviesa lūžta, vaizdas deformuojasi, todėl viskas daug sudėtingiau ir įdomiau. Antroji fotosesijos dalis vyko mūsų studijoje, kurioje projekcijų pagalba buvo atkartotas vandens motyvas“, – teigia „FFakers“ duetas.

Anot fotomenininkių, fotosesijos spalviškumą padiktavo pati kolekciją – jos koloritas šviesus, vasariškas, lengvas, vyrauja pastelinės spalvos, todėl norėta išlaikyti panašią spalvinę gamą, vientisumą ir suteikti galutiniam vaizdui ryškumo.

„Flamingo woman“ nauja mados prekės ženklo KŪTVĖLA kolekcija jaunatviškoms ir kosmopolitiškoms merginoms-moterims. Kolekcijoje, skirtoje šiltąjam metų laikui, vientisumas išlaikytas per spalvinę gamą, medžiagiškumą, dekorą (flamingą) ir pagrindinį akcentą – nugarą. Jai skitiamas ypatingas dėmesys – įvairaus gilumo iškirptės, dekoras. Konstruojant rūbus, siekta išlaikyti lengvumo pojutį.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Vasariška kolekcija „Flamingo woman“ jau atskiro ir nutūpė Vilniaus senamietyje (butikas „Decolte“, Stiklių g. 6) ir jau nuo kitos savaitės pakėlus vieną koją stovės internete (www. kutvela.com).


Fotosesijos vyksmą užfiksavo videomenininkas Vytenis Petrošius: http://vimeo.com/94348097

Foto: Ieva Markevičiūtė (FFakers), Eglė Jociūtė (FFakers)
Rūbai: KŪTVĖLA
Make up: Greta Juozaponytė
Modeliai: Augustė Jackevičiūtė, Kotryna Lipkevičiūtė (Baltic Models)
Papuošalai: PINTU
Batai: Melissa / V2 Conceptstore
Video/Edit: Vytenis Petrošius
Muzika: “ThisIsExodia” – “Out Of Smoke”

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top