Kęsto Rimdžiaus pavasario–vasaros kolekcijoje suknelės, pavadintos moterų vardais (foto)

Laikas.lt

Vienas garsiausių Lietuvos stilistų Kęstas Rimdžius netrukus ruošiasi pristatyti jau ketvirtąją drabužių kolekciją moterims. Bendro Kęsto Rimdžiaus ir butiko „Decolte“ projekte šį sezoną bus pristatyta dešimt suknelių, turinčių moteriškus lietuviškus vardus.

„Agnė, Kotryna, Ieva, Ugnė, Deimantė, Laura – galėčiau vardinti iki dešimties. Visi vardai yra moterų, kurios užima labai svarbią vietą mano gyvenime. Kurdamas sukneles galvojau apie dešimt savo mūzų. Pavadinau sukneles jų vardais, nes norėjau padėkoti už įkvėpimą ir taip atiduoti duoklę šioms herojėms“, – pasakojo stilistas K. Rimdžius.

Kolekcijoje dominuoja šviesios pastelinės spalvos, elegantiški siluetai. Derindamas skirtingų faktūrų audinius, dizaineris stengėsi sukurti plazdančius drabužius, skirtus vakarui, dienai ir paplūdimiui.

„Dešimt mano kurtų suknelių – dešimt skirtingų progų. Nuo paplūdimio tunikų, braukiančių žemę, iki vakarinių suknelių tinkančių išleistuvėms ar kokteilių vakarėliams. Stengiausi galvoti ir apie tas moteris, kurios nori užmaskuoti tam tikrus figūros trūkumus ir pabrėžti privalumus. Tikiu, kad išsirinkti galės kiekviena“, – džiaugėsi stilistas.

Kolekcijos veidu tapo pasaulinio garso modelis Agnė Končiūtė, kurios biografijoje įspūdingas mados savaičių ir darbo su pasauliniais prekiniais ženklais sąrašas.

„Tiesiog nuostabu, kad pristatydamas suknelių kolekciją, galėjau dirbti su profesionalia ir dieviško grožio moterimi. Agnė Končiūtė įkūnijo vasarišką, švelnų ir saldų tipažą, atskleidė suknelių moteriškumą ir eleganciją“, – pasakojo Kęstas Rimdžius.

Ketvirtoji „Kęstas Rimdžius for Decolte“ suknelių kolekcija pasieks parduotuvių lentynas gegužės 15 dieną.

decolte, Kęstutis Rimdžius, kolekcijos, suknelių kolekcija

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai