Now Reading
Išsiskyrusio vyro patarimai apie santuoką!

Išsiskyrusio vyro patarimai apie santuoką!

Išsiskyrusio vyro patarimai apie santuoką!

Dažniausiai nesitikime, kad išsiskyręs vyras dalintų gerus patarimus apie buvimą geru vyru, tačiau šis veikėjas (Gerald Rogers) turėjo užtektinai drąsos paminėti tai, vardan ko verta kovoti. Žemiau rasite 20 patarimų, kuriuos BENT JAU turėtumėt perskaityti. Ar vadovausitės – jūsų reikalas!

SANTUOKOS PATARIMAI, KURIUOS NORĖČIAU SUŽINOTI ANKSČIAU:

Akivaizdu, kad nesu santykių ekspertas. Tačiau yra šis bei tas, apie ką norėčiau pakalbėti (šią savaitę pasibaigus mano skyrybų procesui), ką turėčiau daryti kitaip… Netekęs moters, kurią mylėjau, ir santuokos, trukusios beveik 16 metų, štai patarimai, kuriuos norėčiau žinoti anksčiau…

Išsiskyrusio vyro patarimai apie santuoką

1. NIEKADA NESILIAUK PIRŠTIS

Niekada nemesk pasimatymų. NIEKADA nepriimk moters, kaip jau užkariautos. Kai paprašei jos tekėti už tavęs, tu pažadėjai būti tuo vyru, kuriam PRIKLAUSYS JOS ŠIRDIS ir prisiekei aršiai ją ginti. Tai svarbiausias ir švenčiausias lobis, kuris kada nors bus tau patikėtas. JI PASIRINKO TAVE. Niekada to nepamiršk ir NIEKADA NEBŪK TINGUS mylėdamas.

2. SAUGOK SAVO ŠIRDĮ

Lygiai tiek, kiek tu esi atsidavęs jos širdies saugotojas, tiek pat tu turi saugoti ir savo širdį. Mylėk save, mylėk pasaulį atvirai, tačiau turi būti ypatinga vieta tavo širdyje, kur negali „įeiti“ niekas, apart tavo žmonos. Turėk tą erdvę pasiruošęs, pasiruošęs priimti ją ir pakviesti ją bei atsisakyk įsileisti ten bet ką kitą.

3. ĮSIMYLĖK VĖL, ir VĖL, ir VĖL

Jūs nuolat keisitės. Jūs nebūsite tokie pat žmonės, kokie buvot ką tik susituokę, ir po penkerių metų jūs nebūsite tokie, kokie esate dabar. Pokyčiai ateis, todėl jums teks išsirinkti vienam kitą kasdien. JI NEPRIVALO LIKTI SU TAVIMI ir jeigu tu nesirūpinsi jos širdimi, ji gali įteikti ją kam nors kitam arba tiesiog atsiriboti nuo tavęs – tu niekad negalėsi jos susigrąžinti. Visuomet kovok norėdamas pelnyti jos meilę, lygiai taip pat, kai norėjai ją sužavėti per pasimatymus ir flirto etapo metu.

4. VISUOMET MATYK JOJE TAI, KAS GERIAUSIA

Susitelk į tai, ką myli. Į ką susikoncentruosi, tas ir plėsis, augs, vystysis. Jeigu susitelksi į tai, kas tave erzina, tematysi tik priežastis eilinį kartą nervintis. Jeigu susitelksi į tai, ką myli, nieko negalėsi padaryti prieš viską apimantį meilės pojūtį, kuris tave pasiglemš. Susikoncentruok į tą tašką, kuriame nematysi nieko, apart meilės. Tuomet be jokių abejonių žinosi, kad esi laimingiausias vyras pasaulyje, nes ši moteris yra tavo žmona.

5. KEISTI ARBA TAISYTI JĄ – TAI NE TAVO DARBAS

Tavo darbas – mylėti ją tokią, kokia ji yra, nesitikint, kad ji kada nors pasikeis. Ir jeigu ji pasikeis, mylėk tai, kuo ji tapo (aišku, būkime adekvatūs).

6. PRISIIMK VISIŠKĄ ATSAKOMYBĘ UŽ SAVO EMOCIJAS

Ne tavo žmonos darbas – versti tave laimingu ir ji NEGALI tavęs nuliūdinti. Tu esi atsakingas už savo paties laimės paieškas, turėk omeny, kad tavo laimė ir džiaugsmas liesis į tavo santykius ir meilę.

7. NIEKADA NEKALTINK SAVO ŽMONOS

Jeigu TU sudvejosi ar supyksi ant jos, viskas todėl, jog TAVYJE kažkas pabudo… Tai TAVO emocijos ir tavo atsakomybė. Kai pajusi minėtas emocijas, skirk laiko atsidurti „čia ir dabar“, pažvelk iš šalies ir suvok, kas tavo viduje reikalauja remonto. Tave ši moteris patraukė todėl, kad ji buvo tas žmogus, geriausias skirtas pajudinti visas tavo vaikystės traumas skausmingiausiu būdu, kad galėtum jas išsigydyti… Kai išsigydysi, ji tavęs nebeerzins ir tu net nesuprasi, dėl ko anksčiau nervindavaisi.

8. LEISK SAVO MOTERIAI TIESIOG BŪTI

Kai ji liūdna arba nusiminusi, tavo darbas – ne gydyti ją. Tavo darbas – ŠILTAS GLĖBYS ir informavimas, kad viskas bus gerai. Leisk jai suprasti, kad tu j girdi ir kad ji tau yra svarbi, kad tu esi tas ramstis, į kurį jį visuomet gali atsiremti. Moteriškoji prigimtis įkūnija emocijų kaitą ir emocijos, kaip audros, prasiverš ir atslūgs. Ir kol tu būsi stabilus ir tvirtas, neteisiantis, ji pasitikės tavimi ir atvers tau savo sielą… NEPABĖK KAI JAI LIŪDNA. Lik čia, su ja, stiprus ir leisk jai suprasti, kad niekur neišeini. Įsiklausyk, ką ji iš tikrųjų nori pasakyti prisidengdama žodžiais ir emocijomis.

9. BŪK KVAILAS (?)

Na, nebūk tu toks velniškai rimtas. Juokis. Ir juokink ją. Juokas palengvina viską.

10. KASDIEN PRIPILDYK JOS SIELĄ…

Išmok jos meilės kalbas, specifines situacijas, kada ji jaučiasi svarbi, priimama ir puoselėjama. Paprašyk jos surašyti 10 DALYKŲ, kurie verčia ją jaustis mylima, įsimink juos ir kasdien išsikelk sau prioritetą – priversti ją pasijusti karaliene.

11. BŪK ČIA, SU JA

Suteik jai ne vien savo laiką, bet ir savo dėmesį, savo sielą. Daryk bet ką, kad išvalytum savo galvą ir kad būdamas su ja, būtum VISAS SU JA. Elkis su ja taip, kaip elgtumeisi su pačiu svarbiausiu klientu gyvenime. Ji tokie ir yra.

12. NORĖK PAIMTI JĄ (SEKSUALINE PRASME)

Norėk ištirpdyti ją savo vyriškumo galia, priimti ją, priglausti savo stiprybėje, įeiti (perkeltine prasme) į ją iki pat sielos gilumų. Leisk jai atkeisti jos moteriškos galios švelnumą, leisk jai pasitikėti tavimi VISIŠKAI.

13. NEBŪK IDIOTAS

Beje, taip pat nebijok tokiu būti. Tu klysi ir ji taip pat. Stenkis nedaryti lemtingų klaidų ir nepamiršk išgauti pamokų iš jau padarytų… Tu neprivalai būti tobulas, tačiau stenkis nebūti per daug durnas.

14. SUTEIK JAI ERDVĖS

Moteris gabi duoti ir duoti, bet kartais jai reikia priminti, kad laikas pailsėti, pasikrauti savo baterijas, pasilepinti. Kartais šiam paukšteliui reikės pakilti nuo tavo ąžuolo šakų ir rasti tai, kas maitina jos sielą, ir jeigu tu suteiksi jai tos erdvės, ji sugrįš su naujom giesmėm tavo sielai… (na gerai, šiek tiek per daug poetiškai, bet tu pagauni kampą. Pasakyk jai, kad ji turi skirti laiko ir sau, YPAČ po to, kai gims vaikai. Jei reikia to laiko, erdvės, kad atsinaujintų, susibalansuotų, kad rastų save po to, kai pasimeta „tarnaudama“ tau, vaikams, pasauliui.)

15. BŪK PAŽEIDŽIAMAS

Tu neprivalai kontroliuoti visko. Būk atviras, dalinkis savo baimėmis ir jausmais, greitai suvok savo klaidas.

16. BŪK VISIŠKAI SĄŽININGAS

Nori pelnyti jos pasitikėjimą? Būk pasiruošęs dalintis VISKUO… Reikia drąsos visiškai mylėti, visiškai atsiverti ir įsileisti ją kai nežinai, ar jai patiks tai, ką ji ras… Dalis tos drąsos leidžia jai mylėti tavo visiškai, tiek tavo tamsa, tiek šviesa. NUSIMESK KAUKĘ… Jeigu jauti, kad šalia jos tau reikia kaukės, reikia nuolat būti tobulam, niekada nepatirsi meilės pilnatvės.

17. NIEKADA NESILIAUKITE AUGTI KARTU

Stovinčiam vandenį vystosi maliarija, tekantis vanduo visuomet šviežias ir vėsus. Atrofija – natūralus procesas, kai nebelavinat raumenų, lygiai tas pats įvyksta ir santykiuose. Raskite bendrų tikslų, svajonių ir vizijų, link kurių judėsite kartu.

18. NESIJAUDINK DĖL PINIGŲ

Pinigai – tai žaidimas, raskite būdų tapti komanda, kuri nugalės tam žaidime. Niekada nebūna gerai, kai komandos nariai pykstasi. Raskite būdą panaudoti abiejų privalumus, kad pasiektumėt pergalę.

19. ATLEISKITE TUOJAU PAT

Geriau susitelkite į ateitį, o ne tampykitės praeities naštą. Neleiskite istorijai paimti jus įkaitais. Praeities klaidos, kurių nepaleidžiate – tai tarsi didžiulis inkaras, kuris neleist jūsų santuokai judėti toliau. ATLEIDIMAS – LAISVĖ. Nupjaukit inkarą ir visuomet rinkitės meilę.

20. VISUOMET RINKITĖS MEILĘ, VISUOMET RINKITĖS MEILĘ, VISUOMET RINKITĖS MEILĘ

Galų gale, tai vienintelis patarimas, kuriuo galite vadovautis. Jeigu meilė – pagrindinis principas, vadovaujantis kuriuo bus priimami sprendimai, nebus nieko, kad grėstų jūsų santuokai. Meilė visuomet nugalės.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pabaigai, SANTUOKA – tai ne „Ir gyveno jie ilgai ir laimingai“. SANTUOKA – TAI DARBAS. Tai pasiaukojimas vardan vienas kito, augimas kartu ir noras investuoti į kažką, kas gali trukti amžinybę. Minėto darbo dėka pasieksit laimę.

Santuoka – tai gyvenimas, kuriame bus pakilimų ir nuopuolių. Patiriant visus ciklus ir išmokstant mokytis, mylėti kiekvieną potyrį, atsiras stiprybė ir ryžtas statyti savo tvirtovę, plytą po plytos.

Tai pamokos, kurias išmokau sunkiuoju būdu. Tai pamokos, kurias išmokau per vėlai.

Tačiau aš jas išmokau ir esu pasiryžęs pritaikyti ateityje. Tiesa ta, kad MAN PATIKO būti santuokoje ir po kurio laiko aš vėl vesiu, ir kai aš tai padarysiu, pamatai bus tokie, kurių neįveiks jokios laiko audros.

Jeigu tu skaitai tai ir randi mano skausme išminties, pasidalink ja su su tais jaunais vyrais, kurių širdys dar pilnos vilties, ir su tomis poromis, kurios (anot tavęs) pamiršo, ką reiškia mylėti. Juk kuris nors vyras gali būti panašioje situacijoje, kaip kad ir aš buvau, ir gali būti, kad šie patarimai pažadins jį ir jis taps vyru, kurio troško jo moteris.

Moteris, kuri tarė jam „Taip“ ir patikėjo jam savo gyvenimą, laukė tokio vyro pasirodymo.

Jeigu tu skaitai tai ir tavo santuoka nėra tokia, kokia norėtum, kad būtų, prisiimk 100% atsakomybės už SAVO VAIDMENĮ santuokoje, ir pritaikyk šiuos patarimus, kol dar yra laiko.

VYRAI, ŠTAI JUMS IŠŠŪKIS: būkit EPINIAI MEILUŽIAI. Nėra didžiausio iššūkio ir nebus vertingesnio prizo. Jūsų moterys tikrai to vertos.

Būkite tokie vyrai, apie kuriuos moterys gali tik svajoti!

Gerald Rogers


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top