Now Reading
Vienos nakties nuotykis: kaip elgtis, kad Ji ištartų Taip?

Vienos nakties nuotykis: kaip elgtis, kad Ji ištartų Taip?

Vienos nakties nuotykis: kaip elgtis

Suaugusiems.lt

Vyrauja plačiai paplitęs stereotipas, jog vienos nakties nuotykiai arba dar kitaip – atsitiktinis seksas labiau priimtinas vyrams. Tačiau ar galite pridėti ranką prie širdies ir nuoširdžiai pasakyti, kad nė viena moteris pasaulyje nesusigundytų vienos nakties, neįpareigojančiais meilės nuotykiais? Visi esame žmonės, kuriems daugiau ar mažiau reikia fizinio kontakto su kitais asmenimis, todėl tie, kurie nenori užmegzti rimtų santykių, dažnai tenkinasi atsitiktinio sekso trupinėliais.

Klausiate kokiais būdais simpatiškai nepažįstamajai parodyti, jog rimti santykiai Jūsų nedomina, tačiau jos neatstumti ir neįžeisti? Svarbiausia nemeluoti, jau pirmosiomis pažinties akimirkomis parodyti visas kortas. Atskleisti tikruosius savo ketinimus ir jei merginai tai pasirodys priimtina, abu liksite patenkinti.

Iš anksto pasakykite, kad neieškote rimtų santykių. Naujas pažintis užmegzti galima bet kurioje, žmonių susibūrimo vietoje, viena populiariausių – baras bei naktinis klubas. Pamatęs simpatišką merginą nieko nelaukite ir užkalbinkite ją, būkite mandagus, tačiau pasistenkite išlikti savimi, kitaip tariant nepersistenkite. Sužavėkite ją savo seksualumu, valiūkišku elgesiu ar aistros kupinomis akimis. Tiesa, venkite per didelio draugiškumo, nes ir taip aišku, jog draugiški vaikinai nori užmegzti rimtas pažintis ir ieško ilgalaikių santykių. O jūsų ketinimai visai ne tokie, taip? Svarbiausiai – savo elgesiu parodyti, jog jus sieti gali tik seksas, fizinis kontaktas, kitu atveju rizikuojate sudaužyti žmogaus širdį.

Būkite įdomi asmenybė. Juokas, geras humoro jausmas bene geriausias būdas sudominti patinkantį asmenį. Pamirškite visas liūdnas gyvenimo istorijas, jų pasakoti pirmą kartą sutiktam žmogui ne valia, be to jas išgirdusi mergina veikiausiai ims jūsų gailėtis, o ne trokšti kartu praleisti aistringą naktį. Šiuo atveju neatskleiskite savo simpatijų iki galo, juk ne veltui sakoma uždraustas vaisius vilioja. Supratusi, kaip ja žavitės, mergina praras visą susidomėjimą ir flirtas nebus toks smagus įdomus ir jaudinantis.

Išlikite ryžtingas. Kurios gi merginos nesužavėtų ryžtingas, savimi pasitikintis, sprendimus drąsiai priimantis vyras? Todėl išlikite toks pat savarankiškas ir sprendimus priimkite pats, žinoma, nesielkite egoistiškai bei leiskite savo nuomonę išreikšti ir merginai. Kitu atveju ji gali jaustis nesvarbi.

Užsiminkite jai, kokių santykių ieškote. Jei vos tik susitikus, pirmieji Jūsų ištarti žodžiai bus apie santykius, kokių ieškote, mergina gali įsižeisti. Savo požiūrį išreikšti galite ir kitais žodžiais: pavyzdžiui pasakykite jai, kad manote, jog šiais laikais dauguma jaunų žmonių nebemoka atsipalaiduoti ir paprasčiausiai gerai leisti laiką kartu be jokių įsipareigojimų. Stebėkite jos reakciją. Jei ji pasakys, kad tai netiesa ir kad ji mėgsta retkarčiais kur nors išeiti ir atsipalaiduoti, žinokite, kad einate teisinga linkme.
 

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top