6 priežastys jai žengti pirmąjį žingsnį

DarniPora.lt

Nuo Šekspyro laikų daug kas pasikeitė, bet vis dar dauguma moterų ir vyrų yra įpratę vadovautis Romeo ir Džiuljetos eros taisyklėmis, kai buvo manoma, kad pirmą žingsnį santykiuose turi žengti vyras. Ir nors šiais laikais karjerą darančios moterys nieko nebestebina, daugelis jų visgi tikisi, kad iniciatyvą santykiuose parodys vyras.

Tačiau pažinties taisyklės jau seniai pasikeitė. Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria, kodėl neturėtumėte nedrąsiai kampe flirtuoti su patinkančiu vaikinu, o be jokių abejonių imti ir žengti pirmąjį žingsnį.

1. Pasitikinčios merginos atrodo seksualios. Ir tai žino visi, tik garsiai niekas nepasako. Pasitikėjimas savimi yra išties patraukli savybė ir moterys, kurios žino, ko nori, neabejotinai vyrams patinka. Tad eikite ieškoti antrosios pusės pačios, o ne laukite, kol jus kas nors ras. Nors daugelis moterų nerimauja, kai reikia rodyti iniciatyvą santykiuose, greičiausiai liksite nustebinta, sulaukusi teigiamos vyrų reakcijos.

2. Pagrindinė viliojimo taisyklė – nėra jokių taisyklių. Nėra abejonės, kad kiekvienam žmogui ar kiekvienai porai priimtinos vis kitos partnerio gundymo taisyklės. Todėl tikrai verta išbandyti taktiką, kai moteris pirma ima rodyti dėmesį patinkančiam vyrui. Patikėkite, vyras liks nustebintas jūsų elgesiu ir pajutęs, kad mėginate keisti žaidimo taisykles, tikrai susidomės. Neabejokite – tai jam pasirodys nenuspėjama ir… seksualu.

3. Nauja taktika padės jums atsipalaiduoti. Bent vieną kartą padovanokite sau galimybę užmegzti pažintį nekvaršindama sau galvos kvailais klausimais: „Kaip aš atrodau“, „Ką jis apie mane galvoja“, „Ar aš jį dominu“, „Ar jam rūpi ilgalaikiai santykiai“… Pamirškite šiuos klausimus, į kuriuos tikslaus atsakymo bent jau pirmąją pažinties dieną vis tiek nesužinosite, ir sutelkite dėmesį į pažintį. Tai gali išeiti į naudą.

4. Nieko neprarasite. Ar turite, ką prarasti, pirma parodydama iniciatyvą? Tikrai ne! Atskleisdama savo emocijas tampate labiau pažeidžiama. Nepaisant to, nereikia bijoti parodyti, ko norite ir kuris vyras jums patinka, net jei rizikuojate būti atstumta. Patikėkite, net jei jo širdis užimta ir jis jus atstums, visgi tikrai gerbs už atvirumą ir pasitikėjimą savimi, taigi žengdama pirmą žingsnį tik laimėsite.

5. Imsite kontroliuoti savo asmeninius santykius. Nejaugi norite sėdėti rankas sudėjusi ir visiems verkšlenti, kad nėra pasaulyje dorų vyrų? Nejaugi tikite, kad tokia moteris yra patraukli? Jei norite pati kontroliuoti savo gyvenimą ir kurti darnius santykius, turite pasitikėti savimi ir nebijoti, kad būsite atstumta. Puikus būdas to pasiekti – pradėti rodyti iniciatyvą. Nepastebėsite, kai atsiras ne tik daugiau galimybių užmegzti santykius, bet ir sukurti tokius santykius, apie kuriuos visada svajojote.

6. Vyrai taip pat nervinasi. Atminkite, kad jaudulys viliojant partnerį yra natūralus. Patikėkite, vyrai taip pat nervinasi, kai bando užmegzti pažintį. Svarbiausia, kad negalvotumėte apie nesėkmę ir pasitikėtumėte savimi kiek galima labiau. Jei jis elgsis kaip tikras mulkis ir nesutiks žaisti šio žaidimo, visada galėsite pasitraukti.


antroji pusė, DarniPora.lt, meile, Mergina, mitai, pirmasis žingsnis, santykiai

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai