Septyniolikmetis Kurtas - australietiškoji Paris Hillton versija (foto)

Laikas.lt
Parengta pgl. Dailymail.co.uk

Jeigu norite sužinoti, koks gražus ir nuostabus yra Kurtas Colemanas, paklauskite jo paties. Šis septyniolikos metų australas su malonumu sklandžiai ir išsamiai papasakos apie savo teigiamas puses. O jų tikrai nemažai. Didžiausias pliusas, ko gero, tas, kad vaikinas yra lygiai toks pat nuostabus kaip Paris Hillton. „Ji mano įkvėpėja, mes tokie panašūs, už tai ją ir myliu“, - sako Kurtas. Kas jis per vienas? Tai vaikinas, kuris socialiniuose tinkluose garsėja savo selfiais. Jais jis ne tik demonstruoja savo grožį, bet ir nešykšti sau pagyrų. Visų skoniai juk skirtingi, tad Kurtas sugalvojo juos visus suvienyti, bandydamas žmonėms įteigti, ką jie turėtų apie jį galvoti.

„Facebooke“ jį seka 170 tūkst. žmonių, o „Instagramoje“ - 85 tūkst. Jis drąsiai savo fanams prisipažįsta, kad save fotografuoja 7 dienas per savaitę, 24 valandas per parą, nes jam patinka tai, ką jis mato nuotraukose.

Kodėl apie jį pasakojame? Viena kompanija sugalvojo iš to užsidirbti pinigų ir ėmė šį jaunuolį deklaruoti kaip pavyzdį jauniems žmonėms - „Pasitikėk savimi ir nekreipk dėmesio į tai, ką kiti apie tave mano.“ Kurto veidas po šalį išplito lyg virusas. Pasak jo, žmonės tapo lyg apsėsti, jam ne kartą teko bėgti, o nespėjus pasprukti ir nukentėti.

Tačiau ne visi nusiteikę piktai. Štai kartą viena mergina puolė į ašaras, kuomet Kurtas pasirašė ant jos marškinėlių su savo atvaizdu. Į telekomunikacijos kompaniją kreipėsi moteris su Coleman pavarde, kad būtų pakeistas jos numeris, nes žmonės jai skambinėja kone visą parą prašydami pakviesti prie ragelio Kurtą.

„Aš esu savo paties aistra, todėl tapau aistra daugeliui Australijos, o gal net pasaulio žmonių“, - sako vaikinas, kurį ir jo gerbėjus, kad ir kaip stengiantis, vis vien sunku suprasti. Tačiau akivaizdu, kad žmogų šiais laikais puošia ne tik kuklumas.



















Australija, gražūs vyrai, grožis, Instagram, nuotraukos, selfiai

Naujausi komentarai
Pasibjaurejus
2015-02-24, 17:35
Is pozavimo sakyciau tikra mergina,truputi grieztesnis zodis kristu ant grindu ir verktu...bjauru..nebeliks vyru..
shane
2014-04-23, 10:19
Ne Paris Hilton, o Monikos Šalčiūtės atitikmuo :D
:D
2014-04-17, 22:05
totali merga :D
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai