Daiktų pusryčiai. Edukaciniai žaidimai LOGICO Primo (konkursas)

Laikas.lt

LOGICO PRIMO kviečia mokytis žaidžiant!

Edukaciniai žaidimai LOGICO Primo yra žaidimų serija, skirta 3–6 metų vaikams ir pritaikyta užsiėmimams namuose, darželyje ir mokykloje. Tai – viena sėkmingiausių mokymo sistemų, sukurta 1993 m. Vokietijoje. Ją kūrė kvalifikuoti vaikų darželių ir mokyklų pedagogai.

Kaip žaisti?

Į žaidimo lentą įdedama kortelė. Lentos apačioje įstatomi spalvoti skridinėliai. Kiekviena užduotis yra pažymėta spalvotu skrituliuku. Vaikas paima tokios pačios spalvos skridinėlį ir įstumia jį prie teisingo atsakymo dešinėje kortelės pusėje. Žingsnis po žingsnio taip išsprendžiamos visos užduotys. Apvertus kortelę kita puse, galima pasitikrinti atsakymus ir ištaisyti klaidas. Skridinėliai neiškrenta iš savo vietų, todėl žaidimą galima bet kada nutraukti ir pratęsti vėliau.

Viena žaidimo lentelė tinka visoms užduočių kortelėms!

Arba žiūrėkite video!

Kuo naudingas LOGICO PRIMO?

LOGICO PRIMO – 3–6 metų amžiaus vaikams
skirta žaidimų serija, pritaikyta užsiėmimams darželiuose, pradinėse mokyklose, parengiamosiose klasėse arba namuose. Bendradarbiaujant su kvalifikuotais vaikų darželių ir mokyklų pedagogais buvo parengta teminė, iliustruota medžiaga, skatinanti žaisti, mąstyti ir pasakoti. Temos parinktos atsižvelgiant į vaikų patirtį. Paveikslėliuose vaikai ras įvairių situacijų ir figūrų, su kuriomis jiems bus lengva susitapatinti.

LOGICO PRIMO padės vaikams žaidžiant lavinti suvokimą, pažinti skaičius ir spalvas, orientuotis erdvėje, praplėsti kalbines galimybes, priimti informaciją ir įsisąmoninti loginius ryšius ieškant panašumų. LOGICO PRIMO žaidimų struktūra naudinga lavinant vaikus, turinčius kalbinių sutrikimų, – ypač įtvirtinant sakinių modelius, garsų ir jų junginių vartojimą. LOGICO PRIMO programos sudarytos taip, kad vaikai galėtų žaisti vieni arba grupėse ir patys pasirinkti korteles bei jų skaičių. Kita kortelių pusė lavina savikontrolę ir teikia papildomą pagalbą.

LOGICO mokymo ir mokymosi programa, sukurta Vokietijoje 1993 metais, yra viena sėkmingiausių mokymosi sistemų. LOGICO rekomenduoja Lisabonos pedagoginis universitetas, 2000 m. viena iš LOGICO programų buvo nominuota „Metų žaidimu 2000“ Nyderlanduose.

LOGICO PRIMO – puiki pagalba tėvams, auklėtojams, pradinių klasių mokytojams ir specialiesiems pedagogams.

Visus žaidimus rasite čia.

O smagiausia, jog LOGICO PRIMO galite laimėti čia!


 

Daiktų pusryčiai, Daiktų pusryčiai. edukaciniai žaidima. LOGICO Pri, įdomūs daiktai, Nieko rimto

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai