Now Reading
Tinkamiausi kvepalai pagal Zodiako ženklą

Tinkamiausi kvepalai pagal Zodiako ženklą

Tinkamiausi kvepalai pagal Zodiako ženklą

Alfa.lt

Jei ruošiatės dovanoti kvepalus, o neapsisprendžiate, kokie žmogui yra tinkamiausi, vertėtų pagalvoti apie tai, koks tas žmogus yra kaip asmenybė, pavyzdžiui, stiprus, ryžtingas ar, atvirkščiai – švelnus ir romantiškas, o tai suprasti jums gali padėti ir Zodiako ženklas.

Avinas

Avinai yra drąsūs ir mėgstantys nuotykius, tad jiems turėtų patikti aštrūs ir rytietiški kvapai.

Jautis

Jaučiams puikiai tinka romantiški ir sentimentus keliantys kvapai. Dairykitės labiau gėlėmis, o ne vaisiais kvepiančių kvepalų.

Dvyniai

Dvyniai – neramūs, gyvybingi ir mėgstantys pokyčius. Jiems puikiai turėtų tikri lengvi gėlių kvapai, o vakarui – kiek aštresni ir „sunkesni“ kvapai.

Vėžys

Vėžiai mėgsta jaukumą, yra romantiški, tad būtent tokie kvapai jiems labiausiai ir tinkami. Taip pat svarbu ir patogus kvepalų buteliukas.

Liūtas

Po Liūto ženklu gimę žmonės yra kūrybingi, mėgsta dėmesį, tad ir jiems skirti kvepalai turėtų būti išskirtiniai. Rinkdami Liūtams kvepalus ieškokite kuo ypatingesnių, mišrioje kvapų gausoje iškart atpažįstamų kvapų.

Mergelė

Mergelės – patikimos ir praktiškos, tad ieškokite joms „švarių“ ir šviežumu atsiduodančiu kvapų.

Svarstyklės

Svarstyklės mėgsta gamtos kvapus, tad joms puikiai tinka gėlių ir vaisių aromatai, tačiau jie neturi būti pernelyg „lengvi“.

Skorpionas

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Po Skorpiono ženklu gimę žmonės – seksualūs, valdingi, tad jiems dovanokite intensyvius, aštrius kvepalus.

Šaulys

Šauliai – spontaniški optimistai, tad jiems puikiai tinka dauguma kvepalų, o jei nenorite klysti, dovanokite praktiškus, kasdienius kvapus gražiame buteliuke.

Ožiaragis

Ožiaragiai mėgsta patikimumą ir kokybę, tad po šiuo Zodiako ženklu gimusiems žmonėms geriausia dovanoti laiko patikrintus, klasikinius kvepalus.

Vandenis

Vandeniai tuo pat metu gali būti ir labai užsispyrę, ir labai „lankstūs“, todėl ieškokite jiems unikalių, išskirtinių kvapų.

Žuvys

Žuvys dažniausia būna labai ištikimos pačios sau, savo pomėgiams ir požiūriui, tad eksperimentuoti, renkant joms kvepalus, nereikėtų – geriau nupirkite dar vieną butelių jų jau mėgstamo kvapo.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top