Now Reading
Anoreksikė pradėjo gydytis po to, kai jos vos nesuvažinėjo mašina (foto)

Anoreksikė pradėjo gydytis po to, kai jos vos nesuvažinėjo mašina (foto)

Anoreksikė pradėjo gydytis po to

Laikas.lt
Pagal Izismile.com

Prieš keletą metų Emma  O’Neil buvo tokia liesa ir išsekusi, jog negalėjo atsigulti į lovą „neužsidirbdama“ mėlynių. Mergina tuomet svėrė vos 20 kilogramų…

Valgymo sutrikimai Emmai išsivystė paauglystėje – tuomet jai buvo vos 14 metų. Ją tiesiog apsėdo mintis sužinoti, „kokia liekna ji gali būti“. Sportiška paauglė neteko net 25 kilogramų ir tapo tiesiog vaikščiojančiu skeletu. Tuomet E. O’Neil atsidūrė ligoninėje, tačiau nesutiko būti gydoma, nes save laikė visiškai normalia – jai duodamą maistą stumdavo į šalį arba tiesiog išmesdavo.

Suprasti, jog gydymas – jai mirties ir gyvybės klausimas, merginai padėjo atsitikimas gatvėje, kuomet per plauką nebuvo suvažinėta: Emma, eidama per pėsčiųjų perėją, pargriuvo ir tiesiog nebeturėjo jėgų atsikelti, o jos iš karto nepastebėjęs vairuotojas tik paskutinę akimirką suspėjo sustabdyti automobilį.

Po šio įvykio nuo anoreksikė sutiko gydytis. Sveikimo procesas buvo ilgas ir sudėtingas, tačiau dabar, po 8-erių metų, ji vėl yra sveika bei laiminga mergina, sverianti 50 kilogramų.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top