Now Reading
Garsenybių šypsenos: anksčiau ir dabar

Garsenybių šypsenos: anksčiau ir dabar

Garsenybių šypsenos: anksčiau ir dabar

Gyviau.lt

Holivude tobula šypsena yra kone būtinas aktoriaus bruožas ir ne visos žvaigždės karjeros pradžioje galėjo tuo pasigirti, laikui bėgant dantų implantai bei kitos estetinės odontologinės procedūros vis dėl to tapo neišvengiamos.

Realybės šou X-Faktorius žvaigždė ir popmuzikos atlikėja Cheryl Cole anksčiau turėjo kreivokus dantis ir negalėjo pasigirti tokia šypsena, kokią jai suteikė įvairios kosmetinės odontologijos procedūros. Jai buvo ne tik išbalinti dantys, tačiau visų pirma jie buvo ištiesinti, o vėliau padengti laminatėmis.

Merginų numylėtinis Zackas Efronas paauglystėje turėjo didelį tarpą tarp priekinių dantų, todėl jam buvo pritaikytas permatomų kabių gydymas. Taip pat aktoriui buvo atliktas dantų balinimas, o Holivude sklando gandai, kad savo šypsenai jaunuolis paklojo daugiau kaip 10,000 dolerių.

Tomas Kruzas yra be jokios abejonės vienas garsiausių Holivudo aktorių. Karjeros pradžioje vyras išgyveno dėl prastos būklės dantų ir tik būdamas 39 galiausiai galėjo džiaugtis puikia šypsena. Kita vertus, galima pastebėti, kad iki šiol Tomo priekiniai dantys yra nesimetriški.

Paauglių dievaitė Miley Cyrus dar būdama penkiolikos pasirūpino savo dantimis – jos šypseną pataisė laminatės. Taip pat buvo ištiesinti kreivi dantys ir dabar daininkė gali džiaugtis puikia šypsena.

Viktorija Beckham nuo pat vaikystės labai kompleksavo dėl savo šypsenos. Jos dantys buvo labai smulkūs, o priekiniai su dideliu tarpu. Moteris išleido daugiau kaip keturiasdešimt tūkstančių dolerių tam, kad būtų sutvarkyta sąkanda ir kiti defektai. Dabar buvusi daininkė džiaugiasi kone tobula šypsena.

Benas Afleckas yra vienas iš tų aktorių, kurių šypsenos tiesiog neįmanoma pamiršti. Tačiau, verta paminėti, kad anksčiau tokios šypsenos jis neturėjo – aktoriui buvo pritaikytos porcelianinės laminatės, kurios padidino jo dantis, o taip pat Benui kurį laiką teko nešioti karūnėles. Šiandien matome, kad investuoti į šypseną jam tikrai vertėjo.

Catherina Zeta Jones taip pat pasinaudojo porcelianinių laminačių procedūra, tam, kad būtų sukurta tobula dantų linija. Žinoma, jai taip pat buvo atliktas dantų balinimas ir kitos estetinės procedūros.

Džordžas Clooney yra vienas mėgstamiausių moterų aktorių. Jo šypsena yra iš tiesų kerinti – dar visai neseniai tuo galėjome įsitikinti vienoje reklamoje, kurioje aktorius tarė žodį „Klaipėda“. Žinoma, su tokia šypsena negimstama – Džordžas išleido daugybę pinigų porcelianiniams implantams, dantentų estetikai ir kitoms procedūroms. Matome, kad tos išlaidos tikrai atsipirko.

Nikolas Cage’as karjeros pradžioje turėjo problemų su apatinių priekinių dantų linija, todėl tiesinimui pasirinko kabes. Šis aktorius buvo vienas iš nedaugelio drąsiai demonstravęs savo dantų tiesinimo įtaisą, todėl gerbėjai džiaugėsi šiuo jo poelgiu, įrodančiu, kad net ir žvaigždės nėra be trūkumų. Žinoma, aktoriui taip pat buvo atliktas dantų balinimas ir kitos procedūros, šiandien leidžiančios mėgautis puikia šypsena.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Davidas Beckhamas vaikystėje ir jaunystėje negalėjo pasigirti tobula šypsena. Pažiūrėkite į jį šiandien – vienas seksualiausių pasaulio vyrų pasirūpino probleminėmis dantų vietomis ir šiandien gali drąsiai šypsotis.

Sharon Stone – neabejotinai viena ryškiausių Holivudo moterų, kurios šypsena yra jos vizitinė kortelė. Tam, kad pasiektų maksimaliai tobulą rezultatą, aktorė pasirinko porcelianinių laminačių procedūrą ir kitus estetinės odontologijos sprendimus.

Taigi jei dvejojate, ar tobula šypsena yra vertingas turtas – nė nesvarstykite, o jau šiandien apsilankykite pas odontologą, kuris jums patars, kuris dantų ir šypsenos tobulinimo būdas yra geriausias. Ar tai būtų dantų implantai, ar tai bus paprasčiausia dantų higienos procedūra – dantimis pasirūpinti reikia, jei norite, kad visos durys būtų atviros.

 



 

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top