Now Reading
Tinkamiausias svorio metimo būdas pagal Zodiako ženklą

Tinkamiausias svorio metimo būdas pagal Zodiako ženklą

Tinkamiausias svorio metimo būdas pagal Zodiako ženklą

Alfa.lt

Kiekvienas Zodiako ženklas turi skirtingas charakterio savybes, daugiau ar mažiau valios, todėl nevienodai išveria ir sunkumus. Siūlome išsirinkti svorio metimo būdą pagal savo Zodiako ženklą.

Avinas

Energingi ir aistringi Avinai neturėtų turėti problemų su valia ir ištvermingumu. Jie drąsiai gali derinti tiek treniruotes sporto salėje, tiek sveiką mitybą, o kad būtų lengviau mesti, gali susilažinti su draugu ar drauge, nes konkurencija turėtų jus paskatinti šiuo klausimu dirbti efektyviau ir ryžtingiau.

Jautis

Po Jaučio ženklu gimę žmonės yra aktyvūs, tad jiems puikiai tinka būtent aktyvaus laisvalaikio užsiėmimai, tačiau reikėtų vengti persistengti. Riboti ir kontroliuoti savo mitybą Jaučiams taip pat turėtų būti nesunku.

Dvyniai

Jei gimėte po Dvynių ženklų, veikiausiai, esate labai aktyvus ir norite bendrauti, tad geriausias būdas mesti svoriui yra tos vietos, kuriose yra daugiau žmonių. Dvyniams sportuoti namuose turėtų sektis daug sunkiau nei, pavyzdžiui, grupiniuose užsiėmimuose.

Vėžys

Vėžiai mėgsta jaukumą ir namų šilumą, tad sportas namuose jiems turėtų patikti. Nueikite į sporto klubą, paprašykite, kad treneriai jums sudarytų specialią treniruočių ir mitybos programą, ir galėsite namuose pratimus atlikti taisyklingai.

Liūtas

Darbštūs Liūtai mėgsta parodyti save, tad jiems turėtų patikti grupinės treniruotės, pavyzdžiui, aerobika. Taip pat jiems turėtų būti svarbu deginti kalorijas užsiimant aktyvia veikla nei atsisakyti mėgstamo maisto.

Mergelė

Mergelės turi neblogų organizacinių sugebėjimų, tad sukontroliuoti savo mitybą ir susidaryti maisto planą joms neturėtų būti sunku. Tinkamai pasirinkę tai, ką valgote, galėsite sportuoti mažiau.

Svarstyklės

Geriausia dietos patarimas jūsų Zodiako ženklui – laikykitės jos kartu su draugu ar drauge. Svarstyklėms subalansuota dieta veikia geriausiai, todėl nereikia eiti į bet kokius kraštutinumus.

Skorpionas

Kadangi Skorpionams valios netrūksta, jiems nereikia jokių mitybos planų ar motyvacinių priminimų sau. Užsiimkite malonia aktyvia veikla – tai gali būti ir treniruotės sporto klube, ir aktyvūs būreliai, grupiniai žaidimai.

Šaulys

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Pirkti abonementą sporto klube Šauliams, veikiausiai, neverta, nes šie gali greitai prarasti norą ir po kelių dienų numesti jį į giliausią stalčių. Taip pat yra ir su dietos planais, todėl, jei norite numesti svorio, rinkitės aktyvų laisvalaikį, kuris jums patiems būtų įdomus.

Ožiaragis

Laikytis griežtų taisyklių Ožiaragiams yra lengviau nei kitiems Zodiako ženklams. Tad jie gali laikytis griežtų dietų, tik svarbu išsirinkti tinkamą. Trenerio sudarytos sporto programos Ožiaragiams taip pat turėtų būti nebaisios.

Vandenis

Vandeniams nereikia jokių dietų, nes jie patys žino, kas geriausiai tinka jų kūnui. Šio ženklo atstovams svarbu gyventi aktyvų gyvenimą ir tokiu būdu jie gali numesti svorio.

Žuvys

Žuvys yra linkusios į ilgalaikius sprendimus, tad laikytis dietos ir „nepaslysti“ šio ženklo atstovams neturėtų būti sunku. Sporto nereikėtų pamiršti, bet susireguliuoti mitybą Žuvims, veikiausiai, bus lengviau, nei reguliariai lankytis sporto klube.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top