Gimę po sėkminga žvaigžde: 10 laimingųjų, kurių gyvybes išgelbėjo sutapimai

Alfa.lt

Vienas garsus romano personažas yra pasakęs, kad visi žmonės mirtingi, tačiau niekas nežino, kada į jo pasaulį pasibels mirtis. Kažkas mirs paslydęs ant banano žievės, o kitas liks gyvas po rimtos galvos traumos. Siūlome paskaityti 10 trumpų istorijų apie žmones, kuriems pavyko apgauti mirtį.

1. Alaus pilvukas vietoje šarvų

Snazai Martinui ginčas bare baigėsi tragedija. Vienas iš oponentų užpuolė Martiną ir dūrė jam peiliu į pilvą. Laimei, alaus pilvukas išgelbėjo vyrui gyvybę. Pasak medikų, pilvas jam atstojo šarvus.

2. Hipotermija ar pinigai?

Dominykas Podolski, turistas iš Vokietijos, ilgam prisimins atostogas Austrijos Alpėse. Kalnuose jam teko praleisti keletą valandų 18 laipsnių šaltyje. Snieglentininkas užstrigo tarp stočių. Jis neturėjo nei mobilaus telefono, nei maisto.

Vyras sukūrė nedidelį lauželį iš pirkinių čekio, kreditinės kortelės, nosinės ir net banknotų. Laimei, lauželį pastebėjo sniego motociklu pravažiuojantis žmogus, kuris ir išgelbėjo Dominyką.

3. Išgelbėjo silikonas

Kanadietė Eileen Likness, nusprendusi išsiaiškinti santykius su buvusiu mylimuoju, vos nemirė. Įniršęs vaikinas šovė merginai į krūtinę. Anot medikų, Eileen gyvybę išgelbėjo silikonas.

4. Stipri kaukolė.

Manheteno vakarėliai garsėja ypatinga atmosfera. Vieno šio vakarėlio svečiui Nicholui Blossomui vakaras baigėsi liūdnai: jis nukrito iš trečio aukšto ir galva atsitrenkė į geležinį tvoros strypą, kuris perkirto jo kaukolę. Atvykę medikai skubiai Nicholą išvežė į ligoninę, kur atliko sudėtingą operaciją ir išgelbėjo jam gyvybę.

5. Vinis širdyje

Argentinos dailidė buvo visiškai pasinėręs į savo darbą, kai kolega netyčia jam vinių įrankiu pataikė į širdį. Medikai kelias valandas kovojo dėl jo gyvybės. Dailidė liko gyvas dėl vinies, kuri tarsi butelio kamštis užkirto kelią kraujo nutekėjimui. Tai ketvirtas atvejis pasaulyje, kai žmogus su vinimi širdyje liko gyvas.

6. Plieninis strypas smegenyse

Brazilų statybininkas Eduardo Leite tik per stebuklą liko gyvas, kai darbo metu jam ant galvos nukrito 2 cm plieninis strypas, perkirtęs kaukolę ir išlindęs tarp akių.

7. Sniego spąstai

Sniego audra vos nepražudė švedų vairuotojo, kuris apie du mėnesius be maisto praleido automobilio viduje. Kada gelbėtojai rado 44 metų vyriškį, jis gulėjo miegmaišyje ir vos galėjo kalbėti. Kaip teigia medikai, vyro organizmas buvo užmigęs, o kūno temperatūra nukritusi iki 31 laipsnio. Dėl šios priežasties jo gyvybei palaikyti užteko nedidelio kiekio energijos.

8. Gyvatės guolis

16 metų mergina vardu Vera vaikščiodama netoli savo namų netyčia nukrito į gyvačių lizdą. Žinoma, gyvates neprašytas svečias labai supykdė, todėl jos apkandžiojo mergaitę. Paauglė ligoninėje praleido keturias dienas. Laimei, priešnuodžiai suveikė, ir Vera išgyveno.

9. Ginčas su buvusia žmona


Robertas Hallas išgėrinėjo savo buvusios žmonos, jos brolio ir draugo kompanijoje. Staiga trijulė nusprendė pakankinti Robertą. Kompanija trenkė vyrui per galvą su pistoletu, pririšo prie sunkvežimio ir vežė vargšelį apie kilometrą, o dar vėliau galvojo, kur jį užkasti. Išgirdęs jų pokalbį, Robertas nusprendė gelbėtis. Nepaisant patirtų sumušimų ir skausmo, jam pavyko pabėgti ir išsikviesti policiją.

10. Kobros įkandimas

Nepalo ūkininkas Mohammedas Salmodin dirbo savo ryžių laukuose. Staiga jis pajuto skausmą. Pasirodo, vyrui į ranką įkando kobra, viena nuodingiausių gyvačių pasaulyje. Jai įkandus žmogus gali mirti vos po 15–20 minučių. Tačiau supykęs Mohammedas nepasidavė ir pats įkando kobrai. Keista, tačiau gyvatė mirė, o medikai vyro organizme nerado jokių negalavimų.
 


išsigelbėjo, istorijos, laimingi, mirtis, sekasi

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai