Kai vyras nori vesti prie altoriaus prostitutę

Suaugusiems.lt

Kokiais būdo bruožais turėtų pasižymėti vyriškis, nusprendęs vesti laisvo elgesio merginą? Каip keičiasi ištekėjusios „naktinės plaštakės“ pasaulėžiūra? Ar sekso vergės sugeba mylėti ir būti ištikimos žmonos bei geros motinos?

Štai į šiuos klausimus ir pamėginsime rasti atsakymus rašinyje apie buvusią prostitutę, vėliau ištekėjusią moterį.

Tik stipri meilė gali padėti „užtemdyti“ klaidas

Žinoma, vyrui, nusprendusiam vesti laisvo elgesio merginą, tenka susitaikyti su tuo, kad jis jai toli gražu–ne antras, kad jis netaps jos „mokytoju“, kad jo būsima žmona jau nuodugniai išstudijavusi kūniškus malonumus. Taip pat vyriškis turi teisę abejoti, ar jo būsima žmona bus ištikima. Pasibjaurėjimas–tai tas jausmas, kuris dažniausiai tampa kliūtimi įgyvendinant norus–vesti buvusią prostitutę prie altoriaus. Iš principo toks atvejis–galimas. Tačiau tarp prostitutės ir jos išrinktojo, būsimojo vyro turėtų būti labai stipri meilė, kuri pajėgtų ‚užtemdyti“ sekso vergės praeitį, pasibjaurėjimą, baimę užsikrėsti kuria nors venerine liga ir panašiai. Vyras, trokštantis prisijaukinti naktinę fėją, turi būti humaniškas, nuoširdus, tolerantiškas, nusprendęs gyventi tik dabartimi ir ateitimi, visiškai išbraukdamas jos praeitį. Pirmiausiai jis turi sugebėti „užmerkęs akis“ pamatyti merginoje, kuri pardavinėjo save, jos asmenybę!

Nimfomanėms būdinga negrįžtama asmenybės deformacija

Vyrauja abejonės, ar ištekėjusios buvusios prostitutės sugebės patirti gilius motiniškus jausmus. Į šį klausimą galima būtų atsakyti teigiamai. Tiesa, su kai kuriomis išimtimis. Šiuo atveju tai galėtų būti aplinkybės dėl kurių mergina galėtų pateisinti savo elgesį. Tokiomis aplinkybėmis galėtų būti: nuolatinis pinigų stygius, liguistas potraukis seksui (nimfomanija) ir prievartinis užsiėmimas prostitucija.

Galų gale, prostitutės per prievartą negali būti laikomos prostitutėmis.

Tuo tarpu nimfomanėms būdinga liguista, negrįžtama asmenybės deformacija: trauka nuolatiniam seksualiniam pasitenkinimui, neįprastų seksualinių santykių patirtis su vis naujais ir naujais partneriais.

Būna ir taip, kad mergina, užsiimanti seniausia pasaulyje profesija, per gana ilgą laiką nesugebėjusi nutraukti šios veiklos, pradeda vengti bet kokių ryšių su priešingos lyties atstovu. Ji bijo vyriškių ar bjaurisi jais, ar tiesiog ją ištinka lytinė apatija (frigidiškumas).

Todėl tokioms merginoms motinystės instinktas gali ir neprabusti.

Visi vyrai – šlykštūs ir atstumiantys

Tuo tarpu kitoms merginoms, baigusioms „karjerą“ prostitucijos srityje, atsiranda stiprus pasišlykštėjimas apskritai visa vyriška gimine. Tačiau jos dažniausiai patiria labiau stiprius motiniškus instinktus. Merginos, priklausančios minėtai kategorijai, samprotauja taip: „Aš daugiau niekada nebepamilsiu vyriškio, nes visi jie–šlykštūs, atstumiantys ir teikiantys vien skausmą, tačiau aš pasirengusi atiduoti visą meilę vaikui–mažai būtybei, tik dėl kurio ir suartėčiau su nepageidaujamu vyru“.

Bet sutinkamos ir tokios merginos, dažniausiai jau minėtos nimfomanės, ir merginos, praradusios bet kokį gyvenimo džiaugsmą. Pastarajai kategorijai motinystė–abejotinas dalykas. Pirmuoju atveju, nimfomanės, nenorėdamos prarasti daugybę seksualinių partnerių ar patrauklią išvaizdą, o antruoju - dėl baimės tapti bloga motina. Merginų aiškinimu, jos nepajėgios patirti apskritai bet kokius jausmus.

Būna, kad merginos dėl nuolatinio pinigų stygiaus, pereina į nimfomanių kategoriją. Tačiau dažniausiai atsitinka priešingai: „naktinės plaštakės“ tiesiog pradeda neapkęsti savo profesijos ir vis stipriau stengiasi kabintis į normalų gyvenimą.
 


altorius, idomu, prostitucija, prostitutės, vedybos, vestuvės

Naujausi komentarai
suteneris
2014-04-01, 13:04
.;.is tuscio i kiaura... straipsnis niekinis. Kas ketvirta studente laikinai dirbo prostitute, o dabar yra mokytoja, seimo nare, motina.....Ne viena tokia zinau...
Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai