Sapnuoju kitą… Ar tai išdavystė?

DarniPora.lt

Atsikeliate išpilta šalto prakaito ir suprantate, kad ką tik sapnuose buvote neištikima savo mylimajam. Draugui apie tai nenorite pasakoti, kad jis neįsižeistų – juk karščiausiuose savo sapnuose pagrindinį vaidmenį atlieka ne jis… Ar gali tokie sapnai reikšti, kad jūsų jausmai išblėso?

Rimtų pažinčių svetainė DarniPora.lt pataria neskubėti sau atsakyti į šį klausimą. Dažniausiai per mūsų sapnus pasireiškia pasąmonės galia. Kadangi lytinis gyvenimas yra kiekvieno žmogaus svarbi gyvenimo dalis, nenuostabu, kad kartais gali aplankyti erotiniai sapnai. Net jei juose ne visada matote tą žmogų, kurį mylite realiame gyvenime.

Nesapnuojate erotinių sapnų? Ar tikrai?

Klystate, jei manote, kad erotiniai sapnai tik tie, kuriuose matote erotinius vaizdus. Kartais erotiniai vaizdai gali būti užkoduoti. Kitaip tariant, vietoje erotinių vaizdų sapnuose galite matyti jų simbolius. Pavyzdžiui, vyras, kuris svajoja apie lytinius santykius su gražia moterimi, gali sapnuoti ne nuogą moterį, o tunelius ir metro, ne krūtis, o kalvas ir piliakalnius, ir panašiai. Na, o moterys, svajojančios apie santykius su seksualiais vyrais, gali sapnuoti bažnyčios bokštus, raketas, cigarus, ir panašiai. Erotinių vaizdų simbolius dažniausiai sapnuoja labai konservatyvūs žmonės, kuriems net menkiausia mintis apie intymius dalykus atrodo nepadori.

Ką daryti, kai erotiniai sapnai tampa košmaru?

Dauguma erotinių sapnų yra malonūs. Kartais jie susiję su tuo, ko niekada nepatyrėte realiame gyvenime. Pavyzdžiui, homoseksualūs santykiai. Visgi kartais gali pasitaikyti tokių erotinių sapnų, kurie kelia nerimą ir neigiamas emocijas. Pavyzdžiui, kai erotiniai sapnai susiję su kraujomaiša ar prievarta. Tokie sapnai neatsiranda be priežasties, tačiau ją atskleisti gali tik specialistas. Jei jus vargina tokie sapnai, nebijokite ieškoti pagalbos.

Kodėl aš sapnuoju lytinius santykius su kitais vyrais?

Esate tikrai ne vienintelė moteris, kurios erotiniuose sapnuose dominuoja ne jūsų mylimasis. Tokie sapnai tikrai nereiškia, kad nebemylite savo draugo. Greičiausiai jūsų netenkina koks nors jūsų santykių aspektas. Galbūt jūsų netenkina seksualinis gyvenimas? Galbūt norėtumėte, kad jis būtų aktyvesnis ir įvairesnis?

Tačiau erotiniai sapnai gali reikšti ne tik nekokybišką intymų gyvenimą ar problemas santykiuose. Pavyzdžiui, erotiniai sapnai, kuriuose vieną iš vaidmenų atlieka jūsų draugė, visai nereiškia, kad jaučiate jai lytinį potraukį. Tokie sapnai gali paprasčiausiai reikšti, kad tarp jūsų labai stiprus dvasinis ryšys.

Sapnuoju mylinti kitą vyrą. Gal nebemyliu savo partnerio?

Kartais gali pasitaikyti ir tokių sapnų, kuriuose jūs jaučiate labai stiprius jausmus kitam vyrui, tačiau sapnuose nėra nieko erotiško. Pabudusi po tokio sapno galite jaustis sutrikusi ir nerimauti, kodėl sapnuojate ne savo mylimąjį. Galbūt jo nebemylite? Galbūt ne viskas gerai jūsų santykiuose?

Kai kurie žmonės sapnuoja savo buvusius mylimuosius ir sapnuose jiems jaučia labai stiprius jausmus. Tokie sapnai nebūtinai reiškia, kad vis dar mylite savo buvusįjį. Greičiau tikėtina, kad jūsų smegenys apdoroja senus prisiminimus. O gal tokie sapnai reiškia, kad dabartinė jūsų patirtis primena ankstesnius santykius. Nėra nieko blogo su nostalgija kartais prisiminti buvusįjį, bet tai tikrai nereiškia, kad turite nutraukti esamus santykius ir ieškoti kelių į praeitį.

Ar mano draugas taip pat sapnuoja kitas moteris?

Dauguma vyrų (nors tikrai ne visi) erotinius sapnus dažnai sapnuoja paauglystėje. Šiuo laikotarpiu pasitaiko ir vadinamų „šlapių“ sapnų, kai sapnuojant patiriama kulminacija ir įvyksta ejakuliacija. Lytiškai aktyviems vyrams šlapių sapnų pasitaiko ir senatvėje. Tačiau nepriklausomai nuo amžiaus jūsų draugas, kaip ir jūs, taip pat kartais gali sapnuoti kitas moteris. Greičiausiai jis nenorės jums apie tai prisipažinti, nes puikiai supranta, kad tai jus įskaudinti. Supraskite, kad tokie sapnai gali reikšti tai, kad kas nors jūsų santykiuose jo netenkina. Todėl labai svarbu su partneriu kalbėtis apie jo ir jūsų poreikius.


išdavystė, meile, santykiai, sapnuoti, seksas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai