Now Reading
„Kino pavasaris“ kviečia į filmą – siurprizą

„Kino pavasaris“ kviečia į filmą – siurprizą

„Kino pavasaris“ kviečia į filmą – siurprizą

Laikas.lt

Balandžio 1–ąją, tarptautinės juokų ir melagių dienos proga tarptautinis Vilniaus kino festivalis „Kino pavasaris“ savo žiūrovams paruošė ypatingą staigmeną. Išskirtinio seanso, vyksiančio 22.00 valandą kino centro „Forum Cinemas Vingis“ 3 salėje, metu žiūrovams bus parodytas filmas – siurprizas, kurio pavadinimas bus atskleistas tik kino salėje. Tai unikali galimybė pamatyti juostą, kurios dar nematė nei viena pasaulio publika, bei pabendrauti su specialiai į Vilnių atvykstančia tarptautine filmo kūrėjų komanda.

Režisierius Jeanas-Lucas Godardas yra pasakęs: „Kinas yra pati gražiausia apgaulė pasaulyje“. Tad kiną mylintys ir staigmenas mėgstantys žiūrovai turėtų nepraleisti šio smagaus renginio. Susirinkę į šį seansą žiūrovai turės išskirtinę galimybę pirmieji pamatyti filmą, kuris dar nėra rodytas niekur pasaulyje. Tai vienintelis šansas anksčiau už visus įvertinti filmą – jo tikrai nerasite įprastiniame festivalio repertuare, jo pavadinimo neverta ieškoti ir festivalio kataloge.

Pristatyti savo filmo ir susitikti su „Kino pavasario“ žiūrovais specialiai į Vilnių atvyksta ir kūrybinės grupės nariai. Šio filmo režisierius Lietuvos publikai gerai pažįstamas, jo darbai jau sulaukė tarptautinio pripažinimo ir apdovanojimų, net dvi šalys jo ankstesnius filmus pasiūlė pretenduoti į prestižinius „Oskarų“ apdovanojimus.  Režisierius nekantriai laukia šio ypatingo susitikimo ir žada su publika sveikintis lietuvių kalba.

Kita itin laukiama festivalio viešnia – pagrindinė šio filmo aktorė, kurios vardas gerai pažįstamas ir Lietuvoje, ir už tūkstančių kilometrų. Ne kartą pelniusi geriausios japonų aktorės titulą, šiuo metu ji gyvena tarp Los Andželo ir Tokijo, kur yra žinoma ne tik kaip aktorė, bet ir filmų kūrėja bei dainininkė.

Specialiai į šį siurprizų kupiną susitikimą atvyksta ir filmui muziką kūręs garsus Holivudo kompozitorius Williamas Goldsteinas. Pianinu jis skambina nuo trejų metų, o kai jam buvo aštuoneri jis nesunkiai iš klausos atkurdavo mėgstamų filmų garso takelius. Šiandien šis išskirtinio talento kompozitorius yra Amerikos kino meno ir mokslo akademijos narys, muzikinį garso takelį įrašęs ne vienam garsiam kino filmui.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

„Kino pavasaris“ didžiuojasi galėdamas žiūrovams pateikti šią ypatingą staigmeną, ir visus kino mylėtojus kviečia  pokštų ir siurprizų kupiną dieną atšvęsti kino salėje.

 

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top