Now Reading
Jaunikio paieškos. Kur jo ieškoti?

Jaunikio paieškos. Kur jo ieškoti?

Jaunikio paieškos. Kur jo ieškoti?

Suaugusiems.lt

Ne paslaptis, kad bėgant metams reikalavimai antrajai pusei kyla ne dienomis, o valandomis, todėl nieko nuostabaus, kad rasti širdžiai artimą žmogų nėra taip paprasta. Sieti gyvenimo su pirmu pasitaikiusiu tikrai nesinori, todėl nieko nuostabaus, kad neradusios antrosios pusės moterys lieka vienos.

Tačiau vertėtų atminti vieną, jog užsidariusios namuose ar biure, vyro tikrai nerasite. Šioje srityje panašiai kaip ir loterijoje, jei nepirksi bilietų, milijoną laimėsite nebent sapne. Todėl pasistengti dėl savo gerovės tikrai verta. Tai padaryti galima pačiais paprasčiausiais būdais: pakeisti įprastinį dienos maršrutą bei po darbo neskubėti namo, o dažniau apsilankyti viešumoje ir paieškoti vyro!

Klausimas vienas: kokiose vietoje didžiausia tikimybė rasti antrąją pusę? Tačiau kaip žinoti ar naujas pažįstamas yra TAS vienintelis, palaikysiantis bet kurioje gyvenimo situacijoje iki pat gyvenimo pabaigos?

Kavinė, restoranas. Viena populiariausių vietų naujoms pažintims megzti. Mėgstamą kavinę ar jaukią vietelę, kurioje gaminama pati skaniausia kava, turime kiekvienas, todėl užuot vakarieniavusi namie prie televizoriaus ar kompiuterio ekrano, pakvieskite geriausią draugę ir užkandžiaukite mieste. Niekada negalite žinoti, gal ragaujant mėgstamą patiekalą Jus užkalbins išvaizdus viengungis ir užsimegs nauja, maloni pažintis, o gal net aistringas romanas.

Klausiate kokius restoranus rinktis? Viskas priklauso nuo Jūsų poreikių ir siekių. Jei norite susipažinti su paprastu vaikinu, lankytinų vietų pasirinkimas žymiai gausesnis. Pradedant picerijomis, blyninėmis ar naminio maisto užeigomis. Tačiau jei pažintis užmegzti siekiate su įtakingu, nemažas pajamas koordinuojančiu asmeniu, jei kišenė leidžia keliaukite tiesiai į aukščiausios klasės restoraną, būtent ten renkasi įtakingi verslo ar biznio atstovai.

Kaip elgtis? Iš spintos traukite pačius gražiausius drabužius, atrodykite gundanti, verta šimto balų, tačiau nepersistenkite.Šnekučiuokitės su drauge ar skaitykite gerą knygą, leiskite vyrui Jus užkariauti ir pirmam parodyti dėmesį.

Kaip nesielgti? Nesiblaškyti po salę ir neieškoti pačio gražiausio vyro, nesielgti vulgariai ir jokiu būdu nesiginčyti su padavėja ar kitais restorano darbuotojais. Toks Jūsų elgesys atbaidys ne vieną gerbėją, rėksnės ir vulgarios moterys nepatinka nė vienam.

Internetas. Šiomis dienomis tai viena populiariausių pažinčių vietų. Jūsų nuostabai, visai nereikia registruotis socialiniuose tinkluose ir kiekvieną laisvą minutę aktyviai ieškoti būsimo partnerio. Užtenka dalyvauti forumuose vykstančiose diskusijose ir sutapus pažiūroms bei nuomonei vienu ar kitu klausimu, asmeniškai pakalbinti žmogų. Didžiausias pliusas – nereikia kelti kojos iš namų, o minusas – galite labai lengvai susidurti su blogu, klastingu žmogumi, kuris pasirodo yra visai ne tas, kuo teigia esąs. Tačiau patyrusi vieną nesėkmę, gali bandyti dar ir dar kartą. Tiek, kiek turite kantrybės ir noro!

Kaip elgtis? Būti savimi, bendrauti taip kaip ir tikrame gyvenime. Nesistenkite pasirodyti tuo, kuo nesate. Jei bendrauti sekasi puikiai, esant galimybei bendravimą kuo skubiau perkelkite į realybę.

Kaip nesielgti? Nebūti patikliai, tai reiškia neviešinti savo asmeninių duomenų, tokių kaip gyvenamosios vietos adresas, banko sąskaitos ar paso numeris.

Sportinio pobūdžio rungtynės. Futbolo, krepšinio ar kitų sporto olimpiadų metu barai ir arenos būna sausakimši. Tokioje vietoje susipažinti su patraukliu krepšinio sirgaliumi labai paprasta, tereikia įsilieti į šūkautojų gretas, užmegzti pokalbį apie geriausius žaidėjus ir puiki bendravimo pradžia garantuota.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kaip elgtis? Elgtis natūraliai, neapsimesti aistringa sirgaliai, jei tokia tikrai nesi. Nuoširdumas šiuo atveju geriausias žingsnis, atkreipsiantis priešingos lyties atstovų dėmesį. Jei varžybų metu nesusirasite gyvenimo meilės, bent praplėsite pažįstamų ratą ir linksmai praleisite laiką.

Kaip nesielgti? Neįžeidinėti priešininkų komandos, nerodyti savo pranašumo ar besąlygiško taisyklių išmanymo, kitaip tariant – nevaidinti žinovės.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top