Now Reading
Pasiruošimas „Mados infekcijai“: Yves Saint Laurent spalvų baras ir „Žvaigždžių karų“ elementai

Pasiruošimas „Mados infekcijai“: Yves Saint Laurent spalvų baras ir „Žvaigždžių karų“ elementai

Pasiruošimas „Mados infekcijai“: Yves Saint Laurent spalvų baras ir „Žvaigždžių karų“ elementai

Laikas.lt
Bang Bang Photography nuotr.

Šį penktadienį, kovo 21 dieną, prasidedančio, net tris dienas truksiančio, jau šešioliktojo festivalio „Mados infekcija“ organizatoriai renginio svečiams žada malonių potyrių ne tik stebint naujausias festivalyje dalyvaujančių dizainerių kolekcijas, bet ir laukiant renginio bei pertraukų metu. Festivalis kviečia į stilingą žaidimą spalvomis, kuris svečius įtrauks nuo pat pirmo žingsnio į Šiuolaikinio meno centrą ir lydės iki renginio pabaigos.

„Mados infekcija“ savo gerbėjų Šiuolaikinio meno centre Vilniuje šį pavasarį laukia net tris dienas – kovo 21-ą, 22-ą ir 23-ą. Šiemet net tris dienas truksianti mados šventė pasibaigs ne, kaip įprasta, šeštadienį, o sekmadienį. Per tris jau šešioliktojo festivalio dienas iš viso bus parodyta 20 kolekcijų, o kartu su lietuviais savo kūrybą pristatys ir dizaineriai iš Rusijos, Vokietijos, Danijos bei Prancūzijos.

Kaukolė su švytinčiom akim

Prieš renginį ir pertraukų metu „Mados infekcijos“ organizatoriai kviečia užsukti į festivalio barą, kuris šiemet įrengtas naudojant jau klasika tapusį raudonos ir rožinės spalvų derinį, kurį taip mėgo prancūzų mados kūrėjas Yves Saint Laurent. Pagrindinėje salėje, bare ir rūkomajame renginio svečiai pamatys ir elementų iš fantastinio filmo „Žvaigždžių karai“. Festivalio simboliu tapusi kaukolė festivalio gerbėjus pasitiks pakeitusi išvaizdą bei su švytinčiomis akimis, o pagrindinėje salėje, kurioje bus rodomos kolekcijos, vyraus Berlyno spalva.

Šiemet į festivalio renginių sąrašą sugrįžta ir esamiems bei būsimiems mados profesionalams skirtas „Mados infekcijos“ seminaras. Jis vyks iškart po festivalio – kovo 24 dieną, pirmadienį, Šiuolaikinio meno centro skaitykloje. Seminarą ves viešnia iš JAV Elissa Bloom – Filadelfijos mados inkubatoriaus vykdančioji direktorė. Seminaras rengiamas JAV ambasados Vilniuje iniciatyva.

Vakarėlis ir nuotraukos

Festivalio organizatoriai kviečia svečius dalinantis nuotraukomis iš renginio socialiniuose tinkluose žymint jas #madosinfekcija, o patys naujausią informaciją apie pasirengimą, akimirkas iš „Mados infekcijos“ skelbia festivalio „Instagram“ puslapyje (http://instagram.com/madosinfekcija#).

Šeštadienį pasibaigus kolekcijų demonstravimui, prieš dar vieną tarptautinio festivalio dieną, „Mados infekcijos“ dalyviai ir gerbėjai mados pasaulio naujienas aptars ir atšvęs festivalio vakarėlyje. Jis vyks klube „Opium“. Daugiau informacijos apie renginį čia: https://www.facebook.com/events/827703023912347/

1999-aisiais startavusi „Mados infekcija“ per penkiolika metų tapo ryškiausiu kasmetiniu mados įvykiu Lietuvoje. Festivalį dešimtą kartą iš eilės organizuoja renginių agentūra „Sick Service“ kartu su Šiuolaikiniu meno centru.

Daugiau informacijos apie festivalį: www.madosinfekcija.lt, www.facebook.com/madosinfekcija ir instagram.com/madosinfekcija#


KOLEKCIJŲ PRISTATYMO PROGRAMA
(Šiuolaikinio meno centre):

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Kovo 21 d., penktadienis, 19 val.

I dalis
1. Ieva Daugirdaitė
2. Dovilė Cibulskaitė ir Ana Romanova [ Injekcija ]

II dalis
3. Tribe by Marina & Donata
4. Lilija Larionova
5. Kristar Design by Kristina Vikøren

III dalis
6. Vitalija Malyško
7. Eglė Žiemytė [ D.EFECT ]

Kovo 22 d., šeštadienis, 19 val.

I dalis
1. Kristina Kruopienytė
2. Tatsiana Grakova [ Injekcija, Rusija ]

II dalis
3. Akvilė Jančauskaitė [ Injekcija ] 4. Großer Heinrich [ Vokietija ] 5. Ugnė Martinaitytė [ Injekcija ]

III dalis
6. Wali Mohammed Barrech [ Danija ] 7. Sandra Straukaitė

Kovo 23 d., sekmadienis, 17 val.

I dalis
1. Diana Paukštytė
2. Laura Dailidėnienė [ Daili ]

II dalis
3. Lina Gudanavičiūtė
4. Eva Baliul

III dalis
5. Marc Le Bihan [ Prancūzija ] 6. Egidijus Sidaras mados namams „Cantas“

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top