Now Reading
Balandžio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Balandžio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Balandžio mėnesio horoskopas 12 Zodiako ženklų

Alfa.lt

Pavasariškos euforijos nuotaika bus užkrečianti. Deja, veržtis į priekį galima bus tik viską apgalvojant, paisant visuomenės keliamų reikalavimų ir įvertinant susiklosčiusias aplinkybes. Gerai viską apsvarstykite ir suderinkite, kad pasiekti laimėjimai nesubyrėtų kaip kortų namelis.

Balandžio mėnesį mums į pagalbą atskubės Merkurijus. Jis sustiprins savo įtaką ir pasirūpins, kad sugebėtume aiškiai įvertinti padėtį ir priimti išmintingus sprendimus. Ir meilės reikalai balandį nebus nuobodūs, nes Venera ir Marsas pradeda naują savo ciklą Avino žvaigždyne, todėl verta pakovoti dėl savo meilės. Imkitės iniciatyvos patys, atvirai ir garbingai parodykite, ko trokštate.

AVINAS (03.21–04.20)

Impulsų metas

Balandžio mėnesį Aviną bus sunku sustabdyti. Deja, jo genialios idėjos ne visur bus sutinkamos su entuziazmu ar net išklausomos. Užtat širdies reikalai klostysis pagal jo norus. Venera ir Marsas stimuliuos aistrą ir meilę, o Jupiteris sukurs palankias aplinkybes ir padės prasiskinti kelią į tikslą.
Patarimas Avinui: sausais faktais pavyks lengviau įtikinti ir argumentuoti nei dideliais pažadais. Savo idėjas dėstykite kitiems ramiai ir glaustai, nesikarščiuodami dėl to, kad jūsų nesupranta – tik taip galėsite jas prastumti.

JAUTIS (04.21–05.20)

Geriau nebūna!

Plutonas, Saturnas ir Neptūnas balandžio mėnesį bus galingi Jaučio sąjungininkai. Viskas, ko jis imsis, bus laiminama gerųjų žvaigždžių, todėl jo laukia sėkmė ir pelnas. Balandžio mėnesį Jautis galės leisti sau ramiai atsipalaiduoti. Antroje mėnesio pusėje Venera pasirūpins, kad netrūktų jausmingų romantiškų valandėlių dviese.
Patarimas Jaučiui: jei turite didelių planų – puiku! Jei ne, rimtai pasvarstykite, ko norėtumėte pasiekti, ir imkitės darbo. Tokio palankaus meto negalima praleisti!

DVYNIAI (05.21–06.21)

Energijos fontanai

Dvyniai visada būna judrūs, o balandžio mėnesį jie dar labiau suaktyvės, skubės, sieks lenktyniauti ir žvelgs į pasaulį pro rožinius akinius. Ir meilėje, ir darbe viskas klostysis kaip sviestu patepta.
Patarimas Dvyniams: būkite atsargūs! Kartkartėmis verta sustoti ir pažvelgti į tikrovę atidžiu žvilgsniu. Tik taip sugebėsite saugiai sulaukti saldžių savo entuziastingos veiklos vaisių.

VĖŽYS (06.22–07.21)

Galynėjimasis su stresu

Balandžio mėnuo ramybę mėgstančiam Vėžiui prasidės neramiai. Ypač darbe jo tykos nemalonumai ir susierzinimas. Nuo mėnesio vidurio rūpesčių sumažės, Vėžio kasdienybėje pamažu įsivyraus ramybė ir jis vėl atgaus vidinę pusiausvyrą.
Patarimas Vėžiui: suimkite save į rankas, patausokite nervus. Ginkitės, kai kiti stengsis suversti jums kaltę dėl savų klaidų. Venkite savigraužos ir savigailos. Saugokite sveikatą, nes stresas silpnina imunitetą ir atveria kelią ligoms.

LIŪTAS 
(07.23–08.23)

Pergalė apdairiems

Balandžio mėnesį Liūtui nė į galvą nešaus skųstis rutina. Jam atsivers naujos galimybės. Liūtas norės kuo greičiau šokti į priekį. Pokyčiai į gera įmanomi.
Patarimas Liūtui: nepulkite beatodairiškai prie naujų tikslų. Viską reikia gerai apsvarstyti, suplanuoti ir iš anksto užsitikrinti pergalę. Saturnas nubaus už smulkias nuodėmes, demaskuos apsimetinėjančius. Veikite garbingai ir apdairiai.

MERGELĖ (08.24–09.23)

Nuotykių troškimas

Jupiteris užsibrėžęs praplėsti Mergelės akiratį, suteiks jai daug progų įgauti naujos patirties ir žinių. Deja, balandžio mėnuo bus netinkamas flirtui, meilės sferoje neatsiras jokių pokyčių. Mergelę galės pavilioti atostogų kelionė į egzotišką šalį ar sudominti nauja interesų sritis.
Patarimas Mergelei: nebūtina visą laiką elgtis tik protingai. Truputis avantiūrizmo ir spontaniškumo nepakenks. Balandžio mėnesį ryžkitės nuotykiams. Nieko bloga neatsitiks, kol jūs neišduosite savo moralinių principų.

SVARSTYKLĖS (09.24–10.23)

Žaidimas su ugnimi

Svarstyklės išgyvens jaudinamus laikus. Ypač erotikos sferoje balandis pateiks joms daug siurprizų. Stiprūs jausmai gali apsukti galvą, o žaidimas su ugnimi – per skaudžiai nudeginti.
Patarimas Svarstyklėms: būkite apdairios, kai įsileisite į savo gyvenimą naują meilę. Žmogus, kuriuo susižavėsite, gali pasirodyti esąs netaktiškas ir per daug įkyrus. Bus sunku jo atsikratyti. Nebent jums patinka grubūs ir netašyti tipai.

SKORPIONAS (10.24–11.22)

Erotinės pagundos

Balandžio pradžia Skorpionui nebus džiaugsminga. Jį kankins smulkios nesėkmės, įkyrios mintys, nepasitenkinimas savimi. Sunkiai seksis neišlieti savo nepaaiškinamo apmaudo ant kitų. Nuo balandžio vidurio jis sulauks paguodos, pasitaikys proga įsimylėti. Jei sugebės suimti save į rankas, galės pasijausti pakylėtais ir pamiršti visas ankstesnes nesėkmes.
Patarimas Skorpionui: liaukitės graužę save. Nėra jokio pagrindo jaustis nevykėliui. Prisipažinkite sau, kur išklydote iš tiesaus kelio, ir pakeiskite kursą.

ŠAULYS (11.23–12.21)

Idėjų generatorius

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Šaulys balandį bus tikras energijos verpetas. Labai svarbu, kad sugebėtų paskirstyti ją tolygiai ir neeikvotų tuščiai. Mat jis turės daug gerų idėjų, bet sunkiai įstengs jas įgyvendinti.
Patarimas Šauliui: pasirinkite tai, kas svarbiausia ir geriausia, kad mėnesio pabaigos rezultatai būtų didesni už kelis karšto oro burbulus. Balandį galite pasiekti tikrai nepaprastų dalykų.

OŽIARAGIS (12.22–01.20)

Aukštas energinis lygis

Netikėta naujiena balandžio mėnesį gali sujaukti visus Ožiaragio planus. Jis kankinsis negalėdamas apsispręsti, ar jam verta žengti naujais keliais. Ožiaragis mėgsta stabilumą ir širdies gilumoje bijo drastiškų permainų. Jei sugebėtų įgauti drąsos ir daugiau lankstumo, galėtų surasti optimalių sprendimų. Darbe jo laukia įtampos ir stresų metas.
Patarimas Ožiaragiui: nesileiskite provokuojami beprasmiškiems konfliktams, verčiau panaudokite energijos perteklių sėkmingam flirtui.

VANDENIS 
(01.21–02.19)

Iššūkiai ir atpildas

Balandis Vandeniui bus geras mėnuo. Netrūks erotinių pagundų. Projektai, kurių jis imsis, bus be vargo įgyvendinami. Gali pasitaikyti galimybių pasilypėti profesinės karjeros laipteliais. Finansinės problemos taip pat nevargins.

Patarimas Vandeniui: kad balandis iš tikrųjų būtų toks geras, kaip numatyta, žvaigždės jums iškėlė vieną sąlygą. Pirmiausia būtina nugalėti priešą, tūnantį savyje, kuris nuolatos sėja abejones („nieko iš to neišeis, nieko gero vis tiek nebus“). Tikėkite pergale ir laimėsite! Mąstykite pozityviai ir nepasiduokite tinguliui.

ŽUVYS (02.20–03.20)

Skrajojimas padebesiais

Žuvys balandžio mėnesį bus linkusios statyti oro pilis. Kodėl ne? Juk dideli darbai visada prasideda nuo didelių svajonių. Pasvajoti gerai. Tik kils pavojus per daug atitrūkti nuo realybės, tapti nesavikritiškoms ir naiviai patiklioms.

Patarimas Žuvims: balandžio mėnesį saugokite savo širdį ir piniginę! Abu dalykus galite nesunkiai prarasti. Svajokliai tampa lengvu grobiu nesąžiningiems kolegoms, lovelasams ir finansiniams sukčiams.


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top