Klubo „Opium“ stiliaus savaitgalis – su „Univermagu“ ir „Mados infekcijos“ šokiais

Laikas.lt

Metas keisti kailį, ir geriausia tai daryti šokant – neatremiamą tiesą artėjant savaitgaliui deklaruoja sostinės klubas „Opium“ ir pristato net du madai, stiliui, formoms, spalvoms, atradimams ir pažintims skirtus reginius „Univermagas“ bei „Mados Infekcija Party“.

Trijų aukštų šokiai „Univermagas“ tampa klubo „Opium“ tradicija. Kovo 21-ąją įvyks jau trečiasis šio pavadinimo renginys, kuris ir vėl sutaps su sezonų kaitos momentu. Visiškai nerimtu „Univermago“ šūkiu šįkart išrinkta frazė „Muzika, šmutkės ir limonadas“, gimusi dėliojant renginio dalyvių sąrašą.

„Univermago“ senbuviai UFF grožio namų meistrai ir vėl rūpinsis klubinėtojų šukuosenomis bei makiažu, kurie, žadama, atitiks ir net viršys visas ateinančio pavasario ir vasaros sezono lūkesčius. Tendencijas diktuoja ir restorano „Briusly“ vitrinas jau okupavę „Aprangos galerijos“ manekenai.

Taip pat „Briusly“ erdvėje įsikurs neseniai persikėlusi ir asortimentą atnaujinusi urbanistinės mados parduotuvė „SQBY“, šviežių marškinėlių kūrėjai „Pink Soup“ ir „fashionistų“ pamėgtus bodžius siūlanti „Body Talk“ komanda. Klubinėtojus gaivins iš vasaros festivalių pažįstamas „Lęmo stendas“. Rūsį elektroninio sporto sale pavers „Red Bull“ atstovai, čia įrengsiantys „kinect“ žaidimų zoną.

Muzikinės „Univermago“ programos viršūnėje kovo 21-ąją puikuosis vokietis Motor City Drum Ensemble, per neilgą savo karjerą išleidęs keletą dešimčių singlų keliolikoje leidyklų, o už DJ pulto mėgstantis sukti dulkėtus disco įrašus. Šiai kultūrai neabejingi ir „Briusly“ DJ erdvę okupuosiantys berlyniečiai „G.I. Disco“. Lietuviškame atlikėjų sąraše – Vidis, „Disco Mafia Social Club“ didžėjai, Tadas Quazar ir Mindas.

Šeštadienį, kovo 22-ąją, į „Opium“ sugužės du kolekcijų pristatymų vakarus jau išgyvenę festivalio „Mados infekcija“ dalyviai, modeliai ir lankytojai. Prieš sekmadienį vyksiantį festivalio uždarymą visą naktį juos šokdins Recoco, Ruben ir Anna Hanna.

Taip pat „Opium“ šį pavasarį suplanuoti prancūzų Tomas More, Tim Paris ir Ivan Smagghe, britų „Anushka“ ir Mark E, norvego André Bratten, vokiečių DJ Hell, Jens Bond, Dave DK, Peak & Swift ir Matthias Zimmermann vizitai. Savo ambasadą vienai balandžio nakčiai klube įrengs fantasmagoriškiausias Berlyno šokių salonas „Salon zur Wilden Renate“. Tiksli renginių programa skelbiama „Opium“ tinklapyje www.opiumclub.lt. 

, afterparty, mados infekcija, Opium, UFF, univermagas

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai