„Penktadienio DJ“: gaivius vėjus iš pajūrio pučia Mindas

Laikas.lt

Pavasario melodijas tiesiai nuo Baltijos krantų siunčia „diskonektas“ Mindas. Penktadienį „Studio 9“ šokių salione tiek žodžio, tiek gero gabalo kišenėje neieškantis muzikos mylėtojas surems pečius su kolegomis Saulty bei St. Stereo pastarojo „Preliudų“ naktyje. O joje pagrindinį vaidmenį atliks eklektiškomis muzikinėmis kelionėmis garsėjantis kanadietis Eddie C.

Jacques Renault – A (Let’s Get Lost Vol. 25)

Dueto iš Japonijos leidžiama įdomios ir neatrastos šokių muzikos remiksų ir editų serija – viena mano mylimiausių kolekcijoje. Visada pasitikėjau šių bičų skoniu, tad ir šią plokštelę čiupau, vos tik ji pasirodė. Ypač dar kai ją įrašė mano mėgstamas didžėjus bei prodiuseris Jacques Renault. Geras 90-ųjų house vaibas, laiko patikrinti semplai. Žodžiu, kojos kilnojasi pačios. Timeless.

DJ Kaos – Swoop (Lexx Remix)

Štai kaip skamba šiuolaikinis disko, kai susimeta krūvon du talentingi – amerikietis DJ Kaos ir šveicaras Lexx. Ir klausytis, ir šokti, ir gyventi miela. Mano pavasarinis hitukas.

Egyptian Nipples – Back But Half (Lauer Remix)

„Egyptian Nipples“ yra dviejų kietų prodiuserių Massimiliano Pagliara ir Jules Etienne mini albumo projektas, bet šio titulinio gabalo „Back But Half“ versijos autorius yra vokietukas Lauer. Labai talentingas, labai „į temą“ prodiuseris, leidžiantis savo muziką tokiuose žinomose įrašų kompanijose kaip „Running Back“ ir „Permanent Vacation“. Skamba kaip oldskūlas, bet kartu ir gaiva ausiai. Myliu tokį house!

Magic Wand Edits – We Love Japan Brother Ninjas

Lengvojo skambesio „Is it Balearic“ įrašų kompanijos šalutinis projektas „Magic Wand Edits“ – taip pat mano fonotekos senbuvis. Orientuotas į seniai pamirštų hitukų ir underground disco šmotų prikėlimą naujam skambesiui. Šįkart proto-house ir dub skambesio mišinys verčia iš koto. Tiesiog purvinas ir geras.

Bryan Ferry – Don’t Stop The Dance (Todd Terje Remix)

1985-ųjų šokių himno ėmėsi neseniai Lietuvoje viešėjęs Todd Terje. Gerų dainų perdarinėti nereikia, nes, sako, gero nepagerinsi. Pasirodo, kai to imasi šis išprotėjęs norvegas – viskas įmanoma. Na, gal, ne tiek pagerino, kiek susintetino ir pritaikė paikiems šokiams. Du gyvieji klasikai, skirtingos kartos – puiki sintezė. Grožis!


„Studio 9“ savaitgalis: 

  • Kovo 14 d. (penktadienis)

Preliudai

Eddie C (Endless Flight, CA), Saulty (Downtown Party Network), St. Stereo (Preliudai), Mindas (Diskonektai) 

  • Kovo 15 d. (šeštadienis)

Live @ Studio 9

G&G Sindikatas, DJ Swix 


Daugiau „Penktadienio DJ“ grojaraščių ieškokite čia.

Dj, mindas, naktiniai klubai, renginiai vilniuje, studio 9

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai