Now Reading
Sėkmės istorija: paauglys numetė pusę savo svorio po to, kai netilpo į atrakciono kėdę (foto)

Sėkmės istorija: paauglys numetė pusę savo svorio po to, kai netilpo į atrakciono kėdę (foto)

Sėkmės istorija: paauglys numetė pusę savo svorio po to

Laikas.lt
Pagal Dailymail.co.uk

Jau ne kartą publikavome sėkmės istorijas, kuomet žmonės pasiryžta atsikratyti nemenko antsvorio ir po kurio laiko gali pasigirti gražiais, sportiškais kūnais. Visgi dažniausiai šiam gyvenimo pokyčiui pasirįžtama po kokio nors sukrėtimo ar sugėdinimo – britui Nathanui Hewittui tai nutiko atrakcionų parke…

Tuomet penkiolikmetis, nusprendęs pasivažinėti amerikietiškais kalneliais, patyrė didelę gėdą – vaikinas tiesiog netilpo į šio atrakciono kėdę. 143 kilogramus svėręs moksleivis, iki tol piknaudžiavęs greitu maistu ir laisvalaikį leidęs prie kompiuterio, nusprendė kardinaliai keisti savo gyvenimo būdą. Griežta dieta bei reguliarus sportas nenuėjo veltui – N. Hewittas per keletą metų atsikratė 76 kilogramų, o būdamas 19-os nusprendė plastinės chirurgijos būdu atsikratyti karoti likusios odos.

Itin sportiškas išvaizdos vaikinas, treniruotą kūną papuošęs tatuiruotėmis, stengiasi padėti tokiems, koks buvo ir jis – antsvorio kankinamiems vaikams. Dabar 23-ejų Nathanas dirba svorio metimo treneriu ir dalinasi savo sėkminga patirtimi su kitais.

Kviečiame pamatyti šią stulbinančią vaikino transformaciją!

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top