Now Reading
Muzikiniuose pusryčiuose – naujas grupės „Without Letters“ vaizdo klipas. Ar atspėsite, kas rodoma?

Muzikiniuose pusryčiuose – naujas grupės „Without Letters“ vaizdo klipas. Ar atspėsite, kas rodoma?

Muzikiniuose pusryčiuose - naujas grupės „Without Letters“ vaizdo klipas. Ar atspėsite

Laikas.lt
Mato Dauginio nuotr.

Prieš porą savaičių vykusiame privačiame vakarėlyje grupės „Without Letters“ fanai ir draugai pirmieji turėjo galimybę pamatyti pirmąjį grupės vaizdo klipą „Arch“. 

Vaizdo klipas buvo filmuojamas 2013 metų rugpjūčio mėnesį, o post-produkcijos darbai užtruko iki pat klipo pristatymo dienos. Kūrybinę komandą sudarė perspektyvūs jaunieji menininkai: Adomas Narkevičius (režisierius), Eitvydas Doškus (operatorius), Eglė Suckmafinger (vizualizacijos), Jonas Vaitiekūnas (montažas) ir Justinas Vencius (post-produkcija).

Pasak grupės nario ir vaizdo klipo režisieriaus Adomo Narkevičiaus, siekta, kad vaizdo klipas būtų „Without Letters“ muzikinės minties pratęsimas. „Klipo stebėtojui nėra siūloma atsipalaiduoti ir pasyviai stebėti matomą vaizdą. Vietoj to, suspenduojant „pramogą“, žiūrovas tampa aktyvus dainos, o tuo pačiu ir klipo dalyvis, kuriam nelieka, kur trauktis: arba įsilieji į hipnotizuojantį, atsikartojantį reginį, arba išjungi jį“, – priduria jis.

Šiandien klausytojams vaizdo klipu pristatomas kūrinys „Arch“ taip pat yra įtrauktas į pirmąjį grupės mini-albumą „Self-titled“, kurio pristatymas įvyks jau šių metų balandžio 25 d. Menų Spaustuvėje, Vilniuje.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top