Specialūs „Kino pavasario“ seansai studentams ir senjorams – tik po 8 litus

Laikas.lt

Festivalis „Kino pavasaris“ šiais metais savo žiūrovams pasiūlys beveik 250 filmų, atrinktų iš geriausių kino festivalių. Norėdami, kad juos pamatytų kuo daugiau žiūrovų, festivalio organizatoriai ėmėsi iniciatyvos – į kino seansus pritraukti kuo daugiau jaunimo ir vyresnio amžiaus kino gurmanų. Už dieninius kino seansus darbo dienomis studentai ir senjorai mokės vos po 8 litus.

„Kadaise universitetuose buvome pradėję rodyti specialius kino seansus, todėl pastebėjau, kad studentai žino ir puikiai vertina „Kino pavasario“ filmus, tačiau ne visada yra pajėgūs sumokėti pilną kainą už bilietą. Vedini noro į kino seansus pritraukti kuo daugiau jaunimo, ne tik sumažinome bilietų kainą, bet ir dovanojame penkiasdešimt akreditacijų, su kuriomis studentai filmus galės žiūrėti nemokamai“, - sako vykdantysis festivalio direktorius Algirdas Ramaška.

Darbo dienomis dieniniuose kino seansuose pigiau galės apsilankyti ne tik studentai, bet ir senjorai. „Pasistengėme repertuarą sudaryti taip, kad tuo metu būtų demonstruojami jaunimui ir senjorams savo tematika artimi filmai. Dieniniuose seansuose bus galima išvysti populiariausias festivalio kino juostas, „Viasat“ komedijas, trumpametražius filmus bei Lietuvos kūrėjų darbus. Norime, kad tas dvi savaites kino šventę pajustu kuo daugiau vilniečių bei miesto svečių ir visi norintys galėtų pamatyti kuo daugiau pačių geriausių filmų iš viso pasaulio“, - teigia A. Ramaška.

Studentams ir senjorams nuolaidos bus taikomos filmams, rodomiems darbo dienomis nuo 14 val. iki 16.30 val., dienos metu planuojami 3–4 kino seansai.


Apie festivalį:

19-asis Vilniaus tarptautinis kino festivalis (VTKF) „Kino pavasaris“ vyks 2014 m. kovo 20 - balandžio 3 dienomis. Tai – didžiausias kino renginys Lietuvoje, pernai pritraukęs daugiau nei 80 tūkst. žiūrovų, ir vienas ryškiausių kino festivalių Rytų Europoje. Šiemet „Kino pavasaryje“ bus parodyta apie 250 filmų, kuriuos festivalio atstovai atrinko, per metus aplankę daugiau nei 30 tarptautinių festivalių. Daugiau informacijos: www.kinopavasaris.lt

kinas, kino pavasaris, nuolaidos senjorams, nuolaidos studentams

Rašyti komentarą
Vardas* El. paštas
Komentaras*
    *privalomi laukai