Now Reading
Kovą klube „Opium“ karaliaus gimtadieniai ir mada

Kovą klube „Opium“ karaliaus gimtadieniai ir mada

Kovą klube „Opium“ karaliaus gimtadieniai ir mada

Visu pajėgumu pavasarį pasitinkantis sostinės klubas „Opium“ informuoja apie kovo renginių programą. Tradiciškai nuo serijos „DJ Culture“ prasidėsiantis naktinis mėnesio kalendorius šįkart gausus jubiliejų ir madai skirtų renginių.

Lygiai prieš metus savo eklektišku muzikos parinkimu klubo lankytojus pradžiuginęs vokietis Prosumer grįžta pakartoti sėkmės. Kovo 7-ąją renginyje „DJ Culture“ jį pasitiks „Opium“ rezidentai Zhill ir Tadas Quazar, savo ruožtu atstovaujantys komandoms „Disco Mafia Social Club“ bei „Mondayjazz“.

Kovo 8-ąją moterims ir jų norams dedikuotą naktį žada visoms naujoms šokių muzikos formoms neabejingas duetas „Neue Scheisse“. Legendinių sostinės vakarėlių „Baltas Batas“ autorius ir „Nesakyk Mamai!” narys Miss America bei jo kolega dizaino specialistas Stunt! kasdien šokių žingsnelius repetuoja ir specialiame interneto tinklaraštyje NeueScheisse.tumblr.com.

Prieš penkerius metus naują kokybės lygmenį elektroninėje muzikoje pristačiusi komanda „Silence“ garbingą sukaktį paminės kovo 10-ąją, pirmadienį, Nepriklausomybės atkūrimo dienos paminėjimo išvakarėse. Su „Silence“ įkūrėju ir vadovu Vidžiu jubiliejaus naktį pultą dalinsis itin retai tėvynėje grojantis Mario Basanov, „Downtown Party Network“ duetas, Danijoje gyvenantis Darius Vaikas bei netrukus naują plokštelę su projektu „Kurak“ išleisiantis Few Nolder.


Vokietis Prosumer 

Trečiasis jungtinės „Partyzanų“ ir „K.U.B. Collective“ serijos „Kirtis“, skirtos naujiems techno žanro pasiekimams, vakaras suplanuotas kovo 14-ąją. Naktiniu koziriu šįkart taps belgų prodiuseris Locked Groove.

Kovo 15-ąją – naujos „Opium“ tradicijos „Namiškiai“ metas. Į antruosius savo namus klubinėtojus kvies serijos „Smala“ iniciatorius Manfredas bei „Wormhole“ ir „Mondayjazz“ atstovai Calli ir Justas Fresh.

Madai dedikuoto savaitgalio startą kovo 21-ąją žymės kas sezoną griaudintis „Univermagas“. Trijų aukštų „muzikos, šmutkių ir limonado“ fiestai vadovaus itin geidžiamas ir ilgai į Lietuvą viliotas vokiečių prodiuseris Motor City Drum Ensemble.

Kovo 22-ąją „Opium“ taps festivalio „Mados infekcija“ dalyvių susitikimo vieta. Visą naktį dizainerius, manekenes ir gražaus gyvenimo mėgėjus šokdins nenugalima klubo trijulė – Ruben, Recoco ir Anna Hanna.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai

Mėnesio pabaigai – „Smala“. Po neįtikėtinai klampaus svečių iš Izraelio „Red Axes“ pasirodymo mėnesio pradžioje kovo 28-ąją estafetę perims lietuviškos nakties, tiksliau, ryto skonį jau pažįstantis prancūzas Tomas More. Jis prieš metus lankėsi festivalyje „Sūpynės“.

Kovo 29-ąją klube – dar vienas penkmetis. Visus geriausius ir triukšmingiausius savo draugus į puotą susikvietė ciklo „Neonkės“ autoriai „The Sneekers“.

Toliau „Opium“ planuose – balandis su Dave DK, Ivan Smagghe, Tim Paris ir daugeliu kitų užtikrintų užsienio ir Lietuvos klubinių vardų. Daugiau apie juos – klubo laikraštyje „Opiumas liaudžiai“ bei internete.

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top