Now Reading
Plaukų kaukės su kakava

Plaukų kaukės su kakava

Plaukų kaukės su kakava

Sveikata.lt

Kakavos milteliai ir šokoladas – dažni įvairių priemonių komponentai, padedantys išsaugoti plaukų ir odos grožį. Kaukes su kakava ir šokoladu nesunku pasidaryti ir namų sąlygomis – jos stimuliuoja plaukų augimą, stabdo slinkimą, be to, labai maloniai kvepia, mažina nuovargį ir dirglumą.

Kakavos miltelių, kaip ir gabaliuką šokolado, galima įmaišyti į bet kurias jūsų pačių darytas kaukes (pastaba: nenaudokite baltojo šokolado – jis plaukams visiškai nenaudingas, nes jo sudėtyje nėra kakavos miltelių). Na, o mes siūlome išbandyti šiuos du receptus.

Pirma kaukė. Šis receptas – paprastas ir efektyvus būdas pagreitinti plaukų augimą ir sustabdyti slinkimą. Sumaišykite 0,5 stiklinės kefyro, 1 kiaušinio trynį ir 1 arbatinį šaukštelį pašildytos ištirpintos kakavos. Ištepkite gauta mase plaukų šaknis, šiltai apsukite galvą, o po 20–30 minučių išplaukite su šiltu vandeniu ir šampūnu. Procedūrą galima kartoti iki 3 kartų per savaitę, rezultatai matyti po 2–3 mėnesių.

Antra kaukė. Šis receptas tiks, jei norite sustiprinti plaukus, juos atkurti, pagerinti jų struktūrą, suteikti žvilgesio. Ištirpinkite ir pakaitinkite karšto vandens vonelėje 2 šaukštus kakavos, sumaišykite su 1 šaukštu bet kokio natūralaus augalinio aliejaus, 0,5 stiklinės kefyro ir 1 tryniu. Ištepkite galvos odą ir plaukus, šiltai apvyniokite ir palaukite 1 valandą, po to išplaukite kaip paprastai.

See Also
Kaip išsirinkti tobulą piniginę? 3 patarimai


View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Visos teisės saugomos © laikas.lt

Scroll To Top